Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι μίλησε για τη σφοδρή κακοκαιρία, που έπληξε την περιοχή, χαρακτηρίζοντας πρωτόγνωρα και τρομακτικά τα καιρικά φαινόμενα.

Η αεροσυνοδός Χριστίνα Τσενκολάρη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως «ήταν πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη». «Ήταν τρομερό. Είμαι εδώ έξι χρόνια, έχει πέσει βροχή, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

«Είχε προβλεφθεί η κακοκαιρία, αλλά όχι τόσο πολύ. Πριν από έξι μήνες είχαμε προειδοποίηση στο κινητό, αλλά τότε η βροχή ήταν πολύ μικρότερη», είπε στην εκπομπή του «Mega».

«Τώρα η βροχή ήταν πολύ μεγαλύτερη και δεν υπήρχε κάποια προειδοποίηση στο κινητό, πέρα από εκείνη της κυβέρνησης. Δεν το πήραν τόσο σοβαρά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε: «Στο Ντουμπάι δεν θα διακινδύνευαν να πεθάνει κάποιος, δεν θα το άφηναν, οπότε θεωρώ ότι πήραν μέτρα, γιατί είναι πολύ της ασφάλειας».

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα μετά την κακοκαιρία, ανέφερε ότι «σήμερα είναι παραπάνω από εντάξει. Είναι σαν να μη συνέβη τίποτα και βλέπουμε λίγα νερά μόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω εδώ».