Μια γυναίκα που εργάζεται ως νοσηλεύτρια αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα σε ένα άγνωστο ζευγάρι, τόσο για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί, όσο και για να μπορέσει να αγοράσει ένα σπίτι.

Η 27χρονη Teale Kelley από τις ΗΠΑ είναι ανύπαντρη μητέρα και τον Δεκέμβριο του 2023 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, ενώ πληρώθηκε 75.000 δολάρια για την όλη διαδικασία και μπόρεσε να αγοράσει ένα σπίτι αξίας 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Kelley εργάζεται σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης και μια μέρα συμπαραστάθηκε σε μια γυναίκα που είχε την τέταρτη αποβολή της. «Έκλαιγε στον ώμο μου και τότε σκέφτηκα ότι ήθελα να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά», είπε και πρόσθεσε πως «παράλληλα χρειαζόμουν χρήματα, γιατί έμενα με ενοίκιο και μεγαλώνω μόνη την κόρη μου, ήταν δύσκολα».

Έτσι, έκανε εγγραφή σε σχετικό πρακτορείο και μετά από λίγο καιρό ήρθε σε επαφή με ένα ζευγάρι. Εφόσον όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια, ξεκίνησε η διαδικασία.

Τον περασμένο Δεκέμβριο λοιπόν η 27χρονη γέννησε και μπορεί να έδωσε το παιδί, αλλά διατήρησε επαφή με την οικογένεια και σκοπεύει να τους επισκεφτεί τους επόμενους μήνες.

«Τους στέλνω τακτικά το μητρικό γάλα που παράγω. Διατηρώ τακτική επικοινωνία μαζί τους και βλέπω πως μεγαλώνει ο γιος τους», είπε και πρόσθεσε ότι «με προσκάλεσαν να τον δω από κοντά και θα το κάνω».