H Μάργκο Μάρτιν, υποδιευθύντρια στο γραφείο επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, εθεάθη χθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post».

Η 27χρονη Μάργκο Μάρτιν μοιάζει εντυπωσιακά με τη σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Nτόναλντ Τραμπ, αντιμετωπίζει κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν από τις εκλογές του 2016.

Παλαιότερα, το αμερικανικό δίκτυο Fox είχε περάσει την Μάργκο Μάρτιν για τη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια. Η 27χρονη μεγάλωσε στην Οκλαχόμα και είναι ένα από τα λίγα στελέχη του Ντόναλντ Τραμπ που παρέμειναν στο πλευρό του μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Έχει διατελέσει σύμβουλος στο γραφείο Τύπου του Τραμπ ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Πάντως η Μάργκο Μάρτιν αναμένεται να στηρίξει καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης τον Τραμπ. Μάλιστα είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ που δικάζεται από ποινικό δικαστήριο. 

Η Μάργκο είναι αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ και στο προφίλ της στο Instagram συχνά δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες μαζί του.