Σοκαρισμένη είναι η Νότια Κορέα με τον θάνατο της 30χρονης σταρ της K-Pop, Park Bo Ram, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι ενός φίλου, όταν κατέρρευσε ξαφνικά ενώ συζητούσε με την παρέα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Park βρισκόταν μαζί με άλλες δύο γυναίκες στο σπίτι φίλου της στη Σεούλ την Πέμπτη, όταν κατέρρευσε έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε στις 23.17, περίπου μία ώρα μετά τον εντοπισμό της.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό της. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο AllKPop, ο Αστυνομικός Σταθμός Namyangju υπέβαλε αναφορά που ανέφερε ότι η τραγουδίστρια έπινε με τους φίλους της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είπε πως πρέπει να πάει στην τουαλέτα στις 21.55, αλλά δεν επέστρεψε για αρκετή ώρα.

Όπως αναφέρει το news18.com, όταν οι δύο φίλοι της την έλεγξαν, «την βρήκαν ξαπλωμένη πάνω από τον νεροχύτη, αναίσθητη». Έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ περίμεναν να φτάσουν στο σπίτι οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Το πρακτορείο του Παρκ, XANADU Entertainment, εξέδωσε μια δήλωση – που μεταδόθηκε από μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας – ανακοινώνοντας τον θάνατο της τραγουδίστριας. «Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε θλιβερά και αποκαρδιωτικά νέα. Η Park Bo Ram πέθανε ξαφνικά αργά το βράδυ στις 11 Απριλίου», ανέφερε η δήλωση.

«Όλοι οι καλλιτέχνες και τα στελέχη της XANADU Entertainment θρηνούν βαθύτατα. Είναι ακόμη πιο αποκαρδιωτικό που πρέπει να σας πούμε αυτά τα ξαφνικά νέα σε όλους τους οπαδούς που υποστηρίζουν την Park Bo Ram. Η κηδεία θα γίνει μετά από συνεννόηση με την οικογένειά της. Για άλλη μια φορά, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην εκλιπούσα για να αναπαυθεί εν ειρήνη ».

Η Park κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή όταν εμφανίστηκε στην οντισιόν εκπομπή «Superstar K2» το 2010, όπου οι τραγουδιστές ερμηνεύουν ένα τραγούδι για να εντυπωσιάσουν τρεις κριτές και το κοινό. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2014, έκανε το ντεμπούτο της με το «Beautiful», καταλαμβάνοντας τη 19η θέση στο ετήσιο chart της Νότιας Κορέας εκείνη τη χρονιά.