Εφιαλτικά εξελίχθηκε μια ξέφρενη βραδιά για μια νεαρή γυναίκα, γιατί μέθυσε και αποφάσισε να κάνει τατουάζ σε όλο σχεδόν το σώμα της, αλλά όταν ξύπνησε το μετάνιωσε και τελικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με μόλυνση.

Η 35χρονη Natalie Rene πριν από χρόνια βγήκε για ποτά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς μέθυσε. Τότε, ένας ερασιτέχνης τατουατζής φίλος της πρότεινε να δοκιμάσει μερικά σχέδια του κι εκείνη δέχτηκε.

Σύμφωνα με τη Mirror, χτύπησε στο ένα χέρι μια καρδιά που τη διαπερνάει ένα βέλος, μια καρδιά στο άλλο, ένα περίεργο σπειροειδές πράγμα στο πόδι ένα R πάνω του, ένα βέλος στο άλλο πόδι και ένα πράγμα με άνω και κάτω τελεία στον καρπό της.

Την επόμενη μέρα που ξύπνησε λοιπόν, σοκαρίστηκε με τα σχέδια που είχε πάνω της και τσακώθηκε άγρια με τον συγκεκριμένο φίλο, ενώ έκτοτε σταμάτησε η επικοινωνία τους.

«Είναι το πιο χαζό πράγμα που έκανα στη ζωή μου. Ούτε ένα παιδί δεν θα το έκανε», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι μετά από τρεις μέρες πήγε στο νοσοκομείο με μόλυνση στα σημεία που έκανε τα τατουάζ.

Τελικά, χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια και να ξοδέψει περισσότερα από 1.500 ευρώ, είτε για να αφαιρέσει ορισμένα σχέδια, είτε για να τροποποιήσει και να φαίνονται καλύτερα.

«Πλέον, έμαθα το μάθημα μου και θα είμαι πιο προσεκτική όταν πίνω», είπε η 35χρονη για την εμπειρία που έζησε.