Διάσημος για το ύψος του έγινε ένας άντρας που είναι σχεδόν 2,2 μέτρα, καθώς άγνωστοι τον σταματούν συχνά στον δρόμο και ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του, ενώ τον αποκαλούν «αληθινό γίγαντα».

Ο 30χρονος Beau Brown κάνει θραύση στα social media για το ανάστημά του και από μικρός έδειξε σημάδια πως όταν μεγάλωνε θα γινόταν τεράστιος. Σύμφωνα με τη New York Post, γεννήθηκε με βάρος σχεδόν 6 κιλών και σε ηλικία 10 ετών ήταν 1,8 μέτρα. Μάλιστα, όταν έγινε 14 ετών πήρε απότομα 25 εκατοστά και βασανίζονταν από αφόρητους πόνους, λόγω της ανάπτυξης του.

«Ο πατέρας μου ήταν 2 μέτρα και η μητέρα μου είναι 1,80μ., οπότε είναι λογικό να βγω κι εγώ ψηλός. Βέβαια, ξεπέρασα όλες τις προσδοκίες», είπε ο Beau.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ανέφερε ότι μερικές φορές τον πείραζαν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά βασικά προβλήματα αντιμετώπιζε όταν έπαιζε σε αγώνες μπέιζμπολ με την ομάδα που συμμετείχε.

«Οι γονείς μου έπρεπε σε κάθε αγώνα να φέρνουν πιστοποιητικό γέννησης. Όλοι νόμιζαν πως ήμουν ενήλικας, ακόμη και άτομα που είχαν ελέγξει τα χαρτιά μου αρκετές φορές», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, σταμάτησαν τα προβλήματα από τον κόσμο, όμως συνεχίζει να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του διάφορους περιορισμούς, ειδικά όταν κάνει διακοπές ή πρέπει να επιβιβαστεί σε οχήματα.

«Στις καμπίνες των αεροπλάνων δεν χωράω και δεν μπορώ να περπατήσω άνετα. Επίσης, στα ξενοδοχεία είμαι μεγαλύτερος από το κρεβάτι. Ευτυχώς, στο σπίτι μου έχω λύσει το πρόβλημα, με ειδική παραγγελία που έκανα», είπε ο 30χρονος.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε πατέρας, αφού η σύζυγός του Sara -έχει ύψος 1,8μ.- έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και περιμένει να δει αν θα αποκτήσει κι εκείνη τεράστιο ανάστημα, καθώς και οι δύο γονείς της είναι ψηλοί.