Ο κακός χαμός έγινε κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας δεξίωσης που έληξε άδοξα, γιατί ο γαμπρός που ήταν τσιγκούνης τσακώθηκε για τα οικονομικά, επιτέθηκε στη γυναίκα του και δεν δίστασε να απλώσει χέρι σε καλεσμένους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η χρήστρια του Reddit που ονομάζεται OneShorts έγραψε ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον γάμο της 24χρονης αδερφής της -μητέρα ενός παιδιού από προηγούμενη σχέση- και του 40χρονου συζύγου της. Σύμφωνα με την The Sun, η γυναίκα ανέφερε πως ο γαμπρός ήταν τσιγκούνης και συμπεριφέρονταν σαν παιδί, κάτι που δεν εμπόδισε την αδερφή της να τον ερωτευτεί.

Εντούτοις, λόγω του χαρακτήρα του δεν πλήρωσε τίποτα για τον γάμο και περίμενε βοήθεια από τα πεθερικά, ειδικά για το γλέντι που θα ακολουθούσε. Έτσι, η μητέρα της και ο πατριός της έδωσαν μια επιταγή 5.000 δολαρίων μόνο για τη γαμήλια δεξίωση, λεφτά που εκείνος σπατάλησε.

«Στο δείπνο της πρόβας, ο υπεύθυνος του χώρου ήρθε να εισπράξει την τελική πληρωμή και ο γαμπρός είπε: “πήγαινε να μιλήσεις σε αυτόν εκεί με το μπλοκ επιταγών”, εννοώντας τον πατέρα μου», έγραψε η γυναίκα. Φυσικά, ο άνδρας παρέπεμψε τον υπεύθυνο πίσω στο γαμπρό και μετά από έναν τσακωμό, συμφώνησαν η πληρωμή να γίνει ανήμερα της δεξίωσης.

«Αυτό σου αξίζει»

Τα πράγματα φαινομενικά ηρέμησαν μέχρι τη μέρα του γάμου, όπου ο γαμπρός άργησε να πάει στο μυστήριο και όταν έφτασε, ήταν μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ από μακριά ενώ στη συνέχεια είχε γερά νεύρα.

«Ο γάμος έγινε κακήν κακώς και μετά πήγαμε να φάμε», σημείωσε η OneShorts και ανέφερε ότι κατά την κοπή της γαμήλιας τούρτας, ο 40χρονος λέρωσε με κομμάτι το πρόσωπο της αδερφής της και όχι για πλάκα.

«Μείναμε άφωνοι. Νομίζαμε ότι έκανε πλάκα κι απλώς είχε νεύρα. Πήγε να την καθαρίσει και άρχισε να τη χουφτώνει, κάνοντας έξαλλους την οικογένεια μου», ανέφερε η γυναίκα.

Τότε, εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του χώρου ζητώντας να γίνει η πληρωμή πριν ξεκινήσει το γλέντι και ο γαμπρός κατηγόρησε τον πεθερό του για αθέτηση συμφωνίας και ότι σπατάλησε τα χρήματα, που ο ίδιος είχε πάρει.

Έβγαλε λοιπόν ένα κέρμα από την τσέπη και το πέταξε φωνάζοντας «αυτό σου αξίζει», ενώ στη συνέχεια έδωσε μπουνιά σε μια ξαδέρφη της συζύγου, που τον σχολίασε αρνητικά. Εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς, με τον γαμπρό να βαράει όποιον βλέπει και την οικογένεια της νύφης να τού ορμάει.

Τελικά, ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε, ενώ η σύζυγος έμεινε μαζί του για τρία χρόνια, μέχρι που μια μέρα τον εγκατέλειψε.