Άναυδοι έμειναν δύο γονείς από την ανατριχιαστική ανακάλυψη που έκαναν, αφού ένα βράδυ διανυκτέρευσαν σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα και τότε βρήκαν έναν πίνακα ζωγραφικής, που απεικόνιζε τον γιο τους.

Η οικογένεια από τη Βρετανία πριν από χρόνια πήγε στη Σουηδία για σκι και όταν επέστρεφαν από το βουνό, αποφάσισαν να κοιμηθούν σε μια αγροικία, επειδή έπεφτε ο ήλιος. Ο ιδιοκτήτης που νοίκιαζε το σπίτι, τους υποδέχτηκε και ετοίμασε δείπνο στην τραπεζαρία.

Όταν, πήγαν να φάνε η μικρή κόρη τους αναφώνησε «μαμά κοίτα τον πίνακα. Έχουν ζωγραφίσει τον Μπάρνεϊ στον τοίχο». «Κοίταξα τον πίνακα και ανατρίχιασα ολόκληρη. Ο πίνακας έδειχνε ένα κοριτσάκι που ήταν φτυστός ο γιος μου, αν εξαιρέσεις το μακρύ μαλλί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror.

Ο γιος της οικογένειας

Μετά από αυτό, ανέβηκαν πάνω στα δωμάτια τους να κοιμηθούν και την επόμενη μέρα ρώτησαν τον ιδιοκτήτη για τον πίνακα, με τον άνδρα να αναφέρει πως πρόκειται για σύμπτωση, καθώς ο πίνακας είναι του Σουηδού ζωγράφου Carl Larsson που πέθανε το 1919.

Ο πίνακας στο αγρόκτημα

Την επόμενη μέρα η οικογένεια έφυγε από το αγρόκτημα και συνέχισε το ταξίδι της, με τις συγκεκριμένες διακοπές να μένουν αξέχαστες και τρομακτικές.