Μια γυναίκα σε ηλικία 48 ετών απέκτησε 14 παιδιά και ζει μια ασυνήθιστη καθημερινότητα, αφού ξοδεύει περισσότερα από 6.000 ευρώ τον μήνα για βασικές ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ασχοληθεί με το νοικοκυριό και τις απαιτήσεις της οικογένειας.

Η Sarah Wolfgramm από την Καλιφόρνια έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 1996 και έκτοτε απέκτησε ακόμη 13 παιδιά, με ένα να πεθαίνει τρεις μήνες μετά τη γέννησή του, λόγω προβλημάτων υγείας.

Μαζί με τον σύζυγό της Haini, έχουν αποκτήσει εννέα κόρες, που είναι οι εξής: Eve – 27 ετών, Isabella – 24 ετών, Tihané – 23 ετών, Nora May – 18 ετών, Hazel – 17 ετών, Mary -13 ετών, Vaké, – 11 ετών, Lynnae -8 ετών και τη Joy – 6 ετών.

Επίσης, το ζευγάρι έχει τους εξής τέσσερις γιους: Heinrich – 26 ετών, Abraham – 21 ετών, Maikeli – 20 ετών και τον Wesley – 15 ετών.

Η Sarah Wolfgramm και ο σύζυγός της Haini

Σύμφωνα με τη New York Post, κάθε εβδομάδα ξοδεύει περισσότερα από 1.000 δολάρια στο σούπερ, 400 δολάρια σε είδη πρώτης ανάγκης, 2.000 δολάρια σε λογαριασμούς και 2.700 στο στεγαστικό δάνειο, ενώ βάζει εβδομαδιαίως 21 πλυντήρια.

«Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 6.000 δολάρια τον μήνα μόνο για τα βασικά έξοδα», είπε και πρόσθεσε πως δίνει το λιγότερο 75.000 δολάρια τον χρόνο για να καλύψει τις βασικές ανάγκες.

Έπειτα, σημείωσε ότι προμηθεύεται τρόφιμα από την εταιρεία κέτερινγκ που διαθέτει, ενώ ψωνίζει σε τιμές χονδρικής.

«Το νοικοκυριό μου είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή»

Η Sarah Wolfgramm δήλωσε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες, οπότε ανέκαθεν ονειρεύονταν να αποκτήσουν πάρα πολλά παιδιά και συγκεκριμένα το λιγότερο 12. «Το να γεννάς, είναι σαν το ποδήλατο», είπε χαρακτηριστικά.

«Το νοικοκυριό μου είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή», πρόσθεσε και ανέφερε ότι ρόλος των μεγαλύτερων παιδιών, είναι να φροντίζουν τα μικρότερα αδέρφια και να τους μαθαίνουν ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουν.

Η Sarah Wolfgramm μαζί με την πολύτεκνη οικογένειά της

Μάλιστα, δεν τα στέλνει στο σχολείο, οπότε η ίδια έχει αναλάβει και τα χρέη της δασκάλας, ώστε τα παιδιά να μάθουν γράμματα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, η 48χρονη σχολιάζοντας τον τρόπο που καλύπτει οικονομικά τις ανάγκες του σπιτιού της, ανέφερε πως δέχεται οικονομική βοήθεια από συγγενείς και φίλους, αφού αρκετοί είναι πολύτεκνοι και γνωρίζουν τις δυσκολίες.

«Δεν μετανιώνω καθόλου που απέκτησα τόσα παιδιά, μακάρι να μπορούσα να έχω παραπάνω, αν φυσικά είχα το χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους», είπε η Sarah Wolfgramm.