Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα παλιό σκάφος για να έχει ένα μέρος να μείνει και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το μεταμόρφωσε σε ένα άνετο σπίτι, αφού διαθέτει ρεύμα, κουζίνα, σαλόνι και υπνοδωμάτιο.

Ο Wayne Aspland και η Angela Hughes που είναι περίπου 50 ετών έμεναν σε τροχόπιστα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, όμως λόγω του αυξημένου κόστους και των απαγορεύσεων που είχαν στη στεριά, αποφάσισαν να βρουν μια διαφορετική κατοικία.

«Κοιτούσαμε στο Marketplace του Facebook και ο άνδρας μου είδε το σκάφος, που κόστιζε 19.000 ευρώ, οπότε αποφάσισε να το αγοράσουμε», είπε η Angela, σύμφωνα με τη Mirror.

Στην αρχή, η γυναίκα διαφώνησε, γιατί το σκάφος ήταν σε άθλια κατάσταση, αλλά υποχώρησε, επειδή ήταν πιο φθηνό, σε σχέση με ένα διαμέρισμα που θα μπορούσαν να νοικιάσουν.

Σκοινί σε σκάφος

Έτσι, έκατσαν να το φτιάξουν και τελικά το μεταμόρφωσαν σε ένα σύγχρονο σπίτι με όλες τις ανέσεις. Πλέον, διαθέτει μια λειτουργική κουζίνα που μαγειρεύουν ότι φαγητό θέλουν, έχει σαλόνι με τηλεόραση και καναπέ, ενώ έχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.

Ταυτόχρονα, έχουν βρει τρόπο ηλεκτροδότησης του σκάφους, με αποτέλεσμα να λύσουν το ενεργειακό ζήτημα, ενώ μπορούν να βάζουν αρκετά λεφτά στην άκρη για τυχόν ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός της θάλασσας, αλλά το νέο μου σπίτι με έκανε να αλλάξω άποψη, είπε ο Wayne, με τη σύζυγο να προσθέτει πως «δέχτηκα να μείνουμε στο σκάφος λόγω του οικονομικού, αλλά πλέον δεν καταλαβαίνω τη διαφορά από τη στεριά. Να πω την αλήθεια, προτιμώ να μένω εδώ».