Μια γυναίκα έφερε στον κόσμο δίδυμα παιδάκια με διαφορά 22 ημερών, όμως το πρώτο πέθανε και το δεύτερο ευτυχώς επιβίωσε, αλλά με προβλήματα υγείας, όπως με μια τρύπα στην καρδιά.

Η 22χρονη Kayleigh Doyle έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2020 και γέννησε στις 15 Μαρτίου 2021, όταν έσπασαν τα νερά τη στιγμή που ήταν στην κουζίνα, σύμφωνα με τη New York Post.

Τότε, πήγε στο νοσοκομείο και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο όμως γεννήθηκε νεκρό, λόγω θρόμβου αίματος στον πλακούντα.

«Το είδα και έμοιαζε σαν να ήταν ζωντανό. Όμως οι γιατροί με ενημέρωσαν πως είχε πεθάνει ότι πιθανώς δεν θα επιβίωσε ούτε το δεύτερο παιδί μου. Με κράτησαν δύο ώρες, αλλά οι συσπάσεις σταμάτησαν και πήρα εξιτήριο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως μόλις έχασα ένα παιδί, θα μπορούσα να χάσω δεύτερο και πήγαινα στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, μετά από 22 μέρες τα νερά έσπασαν ξανά και οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν καισαρική, ώστε να σώσουν το παιδί. Ευτυχώς, ο μικρός Astro μπόρεσε να επιβιώσει, αλλά λόγω αποκόλληση πλακούντα, στερήθηκε από το κατάλληλο οξυγόνο. Έτσι, γεννήθηκε με τρύπα στην καρδιά του και αμφιβληστροειδοπάθεια, μια πάθηση που προκαλεί μη φυσιολογική ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων στα μάτια.

Μετά τις απαραίτητες επεμβάσεις και παρακολούθηση από τους γιατρούς, ο μικρός ξεπέρασε τον κίνδυνο, ενώ η μητέρα του θρηνεί ακόμη τον χαμό του πρώτου παιδιού της, που έφυγε απροσδόκητα.