Τελείως λάθος εξελίχθηκε μια πρόταση γάμου, που περιλάμβανε μια σκηνοθετημένη απαγωγή, αφού η πρώην μέλλουσα νύφη απέκτησε μετατραυματικό στρες και πήγε στα δικαστήρια τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η 23χρονη που ήταν το θύμα της υπόθεσης έγραψε στο Reddit την ιστορία που έζησε και ανέφερε πως το αρχικό σχέδιο ήταν αστείο, αλλά το άλλαξαν οι φίλοι του αγοριού της για περισσότερο ρεαλισμό. Συγκεκριμένα, ο πρώην αγαπημένος της ήθελε να στείλει σπίτι της δύο άτομα ντυμένους κλόουν, που θα έδιναν το εξής μήνυμα: «Σε απαγάγουμε για να σε πάμε στον… Οποιαδήποτε αντίσταση είναι μάταιη, γιατί δεν μπορείς να λυγίσεις τα αισθήματά του».

Ωστόσο, οι δύο άνδρες την παρακολούθησαν με ένα μαύρο SUV και όρμηξαν με βία πάνω της, την ώρα που έκανε το καθιερωμένο τζόκινγκ έξω από το σπίτι της. «Μού έβαλαν κουκούλα στο κεφάλι και με πέταξαν μέσα. Έλεγαν ότι θα με βιάσουν και μετά θα με σκοτώσουν. Ούρλιαζα και έκλαιγα. Τα έκανα πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω», έγραψε η γυναίκα.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «ο οδηγός προσπαθούσε να ηρεμήσει την ένταση, αλλά ο άνδρας που ήταν δίπλα μου έκανε το άκρως αντίθετο. Τριβόταν και πήγαινε να βάλει τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια μου. Σε κάθε λακκούβα που πέφταμε, ένιωθα το κεφάλι του στο στήθος μου».

Τελικά, έφτασαν στο χώρο που είχε νοικιάσει ο πρώην φίλος και διακοσμήσει με ροζ χρώματα, ενώ έγραφε σε ένα τοίχο με τεράστια γράμματα: «Θες να με παντρευτείς;». «Μόλις τον είδα, εκείνος γελούσε και πήγε να με φιλήσει, αλλά τον χαστούκισα. Έτρεξα στο μπάνιο και ευτυχώς δεν με πίεσε», έγραψε η 23χρονη.

Ο άνδρας λοιπόν, ισχυρίστηκε πως έκανε λάθος με την κινηματογραφική ιδέα που σκέφτηκε, όμως η γυναίκα λίγο μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία τόσο εναντίον του, όσο και κατά των φίλων του.

Πλέον, η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης, ενώ άτομα από το στενό του περιβάλλον ζητάνε από την 23χρονη να αποσύρει τις κατηγορίες, θεωρώντας πως το σκηνικό ήταν αστείο και όχι τόσο τρομακτικό.