Μυστική ζωή από τα παιδιά του κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι, γιατί οι συγκεκριμένοι γονείς είναι πολυσυντροφικοί και τα 14 χρόνια που είναι μαζί, με αποτέλεσμα να κοιμούνται και να κάνουν συχνά διακοπές με άλλα άτομα.

«Η μονογαμία δεν έχει κανένα νόημα στη σχέση μας», υποστήριξε η Danielle που είναι παντρεμένη με τον Rich και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 9 ετών.

Σύμφωνα με την The Sun, όλα ξεκίνησαν με προτροπή της γυναίκας, όταν άφησε τον σύζυγό της να πηγαίνει με άλλες, ακόμη και όταν ήταν έγκυος. Ωστόσο, έθεσε μια σειρά από κανόνες, ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος της.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται να ερωτευτούν τους συντρόφους τους, ενώ ποτέ δεν τους βάζουν στο σπίτι τους, ακόμη κι αν λείπουν τα παιδιά. Αντιθέτως, μπορούν να τους δουν όσο και όποτε θέλουν, ενώ μπορούν να πάνε και διακοπές σε διάφορα μέρη.

«Λέω στα παιδιά μου ότι ταξιδεύω με έναν φίλο. Δεν δίνω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι 6 και 9 ετών και δεν το θεωρώ κατάλληλο για την ηλικία τους», υποστήριξε η Danielle και πρόσθεσε πως «τα παιδιά μου κάποια μέρα θα καταλάβουν τις επιλογές των γονιών τους και θα συμφωνήσουν».

@openlycommitted

Replying to @littleredcorset one phase of monogamy just happened, my husband asked me for the other. #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #littlebitwild #opencommitment

♬ original sound – Danielle | OpenlyCommitted