Φρικτό θάνατο από τον σύντροφό της βρήκε η 21χρονη Αναστάζια Ρέιμπορν στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. O 31χρονος Άντονι Κούπερ την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την έριξε σε τοίχο ύστερα από καβγά που είχαν.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, την τραυμάτισε θανάσιμα αφού η 21χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο και την αποκάλεσε «γ… μενη σκύλα».

Ο Κούπερ κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στην 21χρονη «με μεγάλη ταχύτητα χτυπώντας τη στον τοίχο του σπιτιού». Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί πριν από 2 χρόνια, αλλά η σχέση τους σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος ήταν γεμάτη διαμάχες και καβγάδες, όπως μεταδίδει το wlbt.

Τη σκότωσε με το αυτοκίνητο που της είχε κάνει δώρο

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα πραγματικά», δήλωσε η αδερφή του θύματος για τον 31χρονο, ο οποίος είχε γνωριστεί με τη σύντροφό του πριν από τέσσερα χρόνια.

«Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Ρέιμπορν ήταν μόλις 17 ετών και ο Κούπερ 27. «Αυτός (ο Κούπερ) της πήρε ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν την άφησε ποτέ να οδηγήσει και τελικά τη σκότωσε με αυτό», είπε η αδελφή της. «Την έβγαλα από αυτή την τοξική σχέση περισσότερες από μία φορές. Αλλά γύριζε σε εκείνον. Είμαι θυμωμένη. Έτσι νιώθω», πρόσθεσε.

Ο Κούπερ τέθηκε υπό κράτηση, ανακοίνωσε η Αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.