Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε μια γυναίκα τον άπιστο σύζυγό της, καθώς τον συγχώρεσε όταν έμαθε πως βρήκε άλλη γυναίκα, αλλά μετά από καιρό εκείνη πήγε με άλλον άνδρα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Πιο αναλυτικά, ένας 38χρονος έκανε ανάρτηση στο Reddit και ανέφερε ότι πριν από 10 χρόνια αντιμετώπισε σοβαρή κρίση στο γάμο του. «Η γυναίκα μου ήταν γεμάτη νεύρα και τσακωνόμασταν συνέχεια. Την ένοιαζε μόνο η δουλειά και τίποτα άλλο», έγραψε με βάση τη Mirror.

Έτσι, ο ίδιος σύναψε διαδικτυακή σχέση με μια γυναίκα που δεν γνώρισε ποτέ από κοντά, αλλά έμειναν μόνο στην ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Μια μέρα η σύζυγος έψαξε το κινητό του και έμαθε την αλήθεια, ενώ στη συνέχεια εκείνος διέγραψε όλα τα στοιχεία και σταμάτησε την οποιαδήποτε επαφή με την ερωμένη.

Γυναίκα δείχνει κάτι στον άντρα της στο κινητό θυμωμένη

Η σύζυγος τον συγχώρεσε και τού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά πριν από λίγο καιρό και μετά από 10 χρόνια από την απιστία του άνδρα, τα δεδομένα άλλαξαν. «Ξεκίνησε να ζητάει περισσότερο σεξ, όπως και κάνουμε πιο πολλά πράγματα στο κρεβάτι. Μου άρεσε η ιδέα της, αλλά γερνάμε, οπότε περιοριζόμαστε», έγραψε ο άνδρας.

Εφόσον λοιπόν ξεκίνησε να απορρίπτει τις ερωτικές προτάσεις της, παρατήρησε πως εκείνη περνούσε αρκετή ώρα στο κινητό. Υποψιασμένος από την προσωπική του εμπειρία, έψαξε το κινητό της και ανακάλυψε πως αντάλλασε ερωτικά μηνύματα με έναν άγνωστο.

Η σύζυγος αμέσως διέγραψε όλα τα μηνύματα και διέκοψε την επικοινωνία με τον εραστή, ισχυριζόμενοι ότι γνωρίζονταν μόνο διαδικτυακά και πως δεν είχε πρόθεση να συναντηθούν από κοντά.

Τελικά, το ζευγάρι πήγε σε σύμβουλο γάμου και κάνει από κοινού προσπάθειες για να παραμείνει μαζί, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο.