Ο Τζο Μπάιντεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Late Night» του Σεθ Μάγιερς και βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση για τις τρομερές γκάφες που έχει υποπέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και πέταξε το «γάντι» στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος που θα επιδιώξει να ανανεώσει τη θητεία του στις εκλογές του 2024, δήλωσε πως «πρέπει να ρίξεις μια ματιά στον άλλο τύπο (Τραμπ). Εχει σχεδόν την ίδια ηλικία με μένα και δεν θυμάται ούτε το όνομα της γυναίκας του».

«Και δεύτερον, ο τύπος αυτός θέλει να φέρει τη χώρα πίσω. Δείτε τις θέσεις του για τις αμβλώσεις, είναι ξεπερασμένες» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται, ότι μιλώντας το Σάββατο στην Ουάσιγκτον, στη Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ αποθέωνε την σύζυγό του που παρακολουθούσε την εκδήλωση, την αποκάλεσε «Mερσέντες».

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έλεγε πόσο «ο κόσμος αγαπά» την πρώην Πρώτη Κυρία, καθώς το πλήθος την χειροκροτούσε. «Ω, κοίτα Μερσέντες (σε χειροκροτούν), αυτό είναι πολύ καλό», είπε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.