Μια γυναίκα παντρεύτηκε τον θετό αδερφό της, που ήταν ο παιδικό της έρωτας και όταν έμεινε έγκυος σε μωρό με ειδικές ανάγκες, ανακάλυψε πως την απατούσε. Όμως, τον συγχώρεσε για το καλό της οικογένειας τους, αφού μαζί έχουν αποκτήσει συνολικά έξι παιδιά.

Η 34χρονη Christine Yapp γνώρισε τον 39χρονο Murray σε ηλικία 14 ετών, όταν η μητέρα της τα έφτιαξε τον πατέρα του. Σύντομα οι γονείς παντρεύτηκαν και οι έφηβοι έκαναν σχέση, ενώ όταν η κοπέλα ενηλικιώθηκε, ενώθηκαν κι αυτοί με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με την The Sun, μέχρι το 2021 το ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, με την 9χρονη Skye να νοσεί από δισχιδής ράχη σε μικρό βαθμό, έναν τύπο γενετικής διαταραχής του νευρικού σωλήνα. Τότε, έκανε τεστ εγκυμοσύνης και διαπίστωσε πως ήταν έγκυος σε ένα έκτο παιδί. «Θα πήγαινα να κάνω στείρωση, αλλά με πρόλαβε ο πελαργός. Ήμουν χαρούμενη με το έκτο παιδί μας και στις αρχές του 2022 πήγαμε στον γυναικολόγο», είπε η γυναίκα.

Δυστυχώς, στις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως το μωρό θα γεννιόνταν με δισχιδής ράχη και θα νοσούσε σε μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον της 9χρονης Skye, δηλαδή θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα για όλη τη ζωή του. Όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, ενώ οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Μετά από μερικούς μήνες λοιπόν, η Christine αποφάσισε να ψάξει το κινητό του συζύγου της, γιατί έβλεπε πως τελευταία μιλούσε πολύ με μια συνάδελφο από τη δουλειά του. Έτσι, ανακάλυψε πως είχαν δεσμό και μάλιστα σκόπευε να μείνει μαζί της. Το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και συμφώνησε να μείνει μαζί μέχρι να γεννηθεί το έκτο παιδί τους.

Απελπισμένη γυναίκα

Τελικά, η 34χρονη γέννησε τη Silver που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έπιασε από κοντά την ερωμένη του συζύγου, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η γυναίκα ανέφερε πως χώρισαν, όταν έμαθε πως η Christine περίμενε παιδί, ενώ συνέστησε να συζητήσει με τον σύζυγο τα προβλήματά τους. «Ήμουν έγκυος στο ανάπηρο παιδί μου κι αυτός βρήκε παρηγοριά σε μια άλλη. Για την ακρίβεια δεν βρήκε μόνο παρηγοριά, αλλά της μιλούσε για προβλήματά του, που σε εμένα δεν έλεγε», ανέφερε η γυναίκα.

Πλέον, τού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τον συγχώρεσε, ενώ εξακολουθούν να μένουν μαζί «για το καλό της οικογένειας τους», όπως ανέφεραν.