Δίχασε το διαδίκτυο η απόφαση μιας γυναίκας, που αποφάσισε να παρατήσει την ακριβοπληρωμένη δουλειά της, ώστε να γίνει νοικοκυρά και να αφοσιωθεί πλήρως στον σύζυγό της.

Η 30χρονη Anabella Stasinska από την Πολωνία εργαζόταν ως σχεδιάστρια και κέρδιζε τουλάχιστον 35.000 ευρώ το χρόνο, μέχρι που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Peter. Τότε, σκέφτηκε ότι «δεν μπορείς να έχεις καριέρα και επιτυχημένο γάμο», οπότε με βάση την The Sun παραιτήθηκε από την εργασία της.

Πλέον, η καθημερινή της ρουτίνα περιλαμβάνει πλύσιμο, σιδέρωμα και μαγείρεμα, ώστε να μη λείψει τίποτα από τον σύζυγο, ενώ παρακινεί και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

So many beautiful trips we went on together.🎉🎊🌍🚘So many ups and downs at the same time.🤐🏡💃Relationship is not about…

Posted by Anabella Stasinska on Monday, June 12, 2023

«Αισθάνομαι ότι οι σύγχρονες γυναίκες γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης κατά κάποιο τρόπο. Δίνουμε την υγεία μας, τον χρόνο μας και την ψυχική μας ευεξία για να προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα και δεν έχουμε πια χρόνο για τον εαυτό μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν περιμένω να ζήσω σαν εκατομμυριούχος, αλλά για μένα ο σύζυγός μου πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει ένα σπίτι, να βάζει φαγητό στο τραπέζι και να πληρώνει τους λογαριασμούς. Τα βασικά πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Sewilla 😁Miasto warte zwiedzenia. Piekne alejki, architektura, zabytki, cudowni ludzie. Na pewno tu kiedys wrocimy a na razie czas na to by poswietowac jeszcze ten stary 2023 rok. Feliz Año Nuevo!🎍🥂🍾🇪🇸🇪🇸🇪🇸

Posted by Anabella Stasinska on Sunday, December 31, 2023

Έτσι, παρακινεί τις γυναίκες να την αντιγράψουν, με ορισμένους χρήστες του διαδικτύου να συμφωνούν μαζί της, ενώ άλλοι εκφράζουν σοβαρές αντιρρήσεις, χαρακτηρίζοντας οπισθοδρομικές τις απόψεις της.