Ένα είναι σίγουρο για τον πρώην αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ότι ξέρει να προκαλεί. Ο Τραμπ ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά θύελλα αντιδράσεων καθώς χρησιμοποίησε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και τη σύζυγό του Μελάνια για να μαζέψει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια.

Ο πρώην πρόεδρος έστειλε ένα «ερωτικό γράμμα» για την ημέρα των ερωτευμένων, στη σύζυγό του και πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ με τη μορφή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος για τη συγκέντρωση χρημάτων. «Αγαπητή Μελάνια, Σε αγαπώ. Ακόμη και μετά από κάθε κατηγορία, σύλληψη και κυνήγι μαγισσών, δεν έφυγες ποτέ από το πλευρό μου. Πάντα με υποστήριζες σε όλα. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα χωρίς την καθοδήγηση, την καλοσύνη και τη ζεστασιά σου. Θα σημαίνεις πάντα τον κόσμο για μένα, Μελάνια!», έγραψε ο Τραμπ στο μήνυμά του.

Το μήνυμα «τρυφερό» αλλά… οι παραλήπτες του μηνύματος που έκαναν κλικ σε μια από τις τρεις μεγάλες προσκλήσεις με κόκκινο μελάνι να «στείλουν την αγάπη τους», κατευθύνονταν σε μια σελίδα που τους έδινε τη δυνατότητα να στείλουν ένα «εξατομικευμένο μήνυμα» στη Μελάνια – και να δωρίσουν στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ ποσά που κυμαίνονταν από 20,24 δολάρια έως 3.300 δολάρια.

Από την πλευρά της, το δικό της μήνυμα με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έστειλε στον Τραμπ η εσωκομματική αντίπαλός του, Νίκι Χέιλι. «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες μπλε, λατρεύω τους δικτάτορες και με αγαπούν κι εκείνοι. Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Ντόναλντ Τραμπ στους δικτάτορες ανά την υφήλιο», έγραψε το προεκλογικό επιτελείο της Χέιλι σε ανακοίνωσή του, που έστειλε με e-mail σε ΜΜΕ.