Από τα «σύννεφα» έπεσε μια παντρεμένη γυναίκα, όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της, ο οποίος προδόθηκε από μια ρομαντική χειρονομία

Η γυναίκα που ονομάζεται Rose ήταν παντρεμένη με τον Matt και περνούσαν αρκετό καιρό χώρια, επειδή εκείνος ταξίδευε συνέχεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ανέφερε η Mirror.

Μια μέρα η γυναίκα επέστρεψε σπίτι και βρήκε ένα μπουκέτο με κρίνα και ένα γράμμα που έγραφε «με αγάπη Matt». Αμέσως, τον πήρε τηλέφωνο για να πει ευχαριστώ, ενώ εκείνος νόμιζε πως έκανε πλάκα. «Πού βρήκες τα λουλούδια;» τη ρώτησε και εκείνη απάντησε «είναι αυτά που έφερες. Βέβαια, μού πήρες κρίνα και όχι τριαντάφυλλα που είναι τα αγαπημένα μου».

Μετά από λίγο καιρό ο άνδρας ανακοίνωσε ότι θα λείψει για ένα μήνα στη Σιγκαπούρη λόγω της δουλειάς του και ότι θα πηγαινοέρχεται στις ΗΠΑ, ώστε να βλέπει τη σύζυγο του. Η γυναίκα όμως, άρχισε να διαισθάνεται κάτι παράξενο στη σχέση τους, ειδικά μετά τη ρομαντική χειρονομία που δεν θυμόταν ο σύζυγος.

Έτσι, ένα βράδυ δέχτηκε βιντεοκλήση από το κινητό του Matt, αλλά χωρίς να λειτουργεί η κάμερα. Υπέθεσε πως την κάλεσε κατά λάθος, αλλά τότε άκουσε μια γυναικεία φωνή να αναφέρει «είσαι ξεκαρδιστικός».

Τότε, έψαξε τα πράγματα στο σπίτι και βρήκε να έχει κατοχυρωμένο κρυφά έναν αριθμό τηλεφώνου με ένα γυναικείο όνομα. Στη συνέχεια, εντόπισε ένα προφίλ στο Facebook με μια γυναίκα αγκαλιά που αγκάλιαζε τον αγαπημένο της, ενώ η συγκεκριμένη λάτρευε τα κρίνα.

Η Rose λοιπόν, μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στο σύζυγο που ζητούσε να επιστρέψει αμέσως, γιατί έπρεπε να μάθει κάτι. Επίσης, άφησε στο κρεβάτι ένα μπουκέτο με κρίνα και μια κάρτα που έγραφε «μπέρδεψες τα λουλούδια. Στη Rose αρέσουν τα τριαντάφυλλα» και έφυγε.