Άναυδη έμεινε μια γυναίκα που κοιτούσε παλιές φωτογραφίες της, γιατί σε μια selfie που τράβηξε τυχαία πριν από χρόνια, είδε να διακρίνεται ο σύζυγός της, μόνο που δεν γνωρίζονταν όταν τραβήχτηκε η εικόνα.

Η 32χρονη Jenn Chia είναι παντρεμένη με τον 33χρονο Jon Liddell και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2014. Όμως βρήκε τον σύζυγο να διακρίνεται σε φωτογραφία που τράβηξε τον Δεκέμβριο του 2012, ανέφερε η New York Post.

Συγκεκριμένα, η Jenn διακρίνεται να χαμογελάει στην εικόνα που τραβήχτηκε στην καφετέρια ενός θεάτρου, ενώ πίσω στην ουρά διακρίνεται ο Jon να περιμένει τη σειρά του για να αγοράσει κάτι.

Η selfie που τράβηξε η Jenn Chia το 2012

«Ακόμα τρέμω, δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η 32χρονη σε σχετική ανάρτηση και τόνισε πως τότε αγνοούσαν ο ένας την παρουσία του άλλου, ενώ όταν γνωρίστηκαν δεν ήξεραν πως είχαν συναντηθεί τυχαία στο παρελθόν.

«Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», πρόσθεσε στη συνέχεια της ανάρτησης και οι θετικές αντιδράσεις έπεσαν «βροχή», με αρκετούς να αναφέρουν ότι η ιστορία της μοιάζει βγαλμένη από ταινία.