Μία γυναίκα εξηγεί σε όλους τους γονείς γιατί πρέπει να αναζητούν πρώτα στα διαδίκτυο ένα όνομα, πριν αποφασίσουν να το δώσουν στο μωρό τους, εξηγώντας το τραγικό λάθος που έκανε εκείνη στην ονοματοδοσία του γιου της.

Η επιλογή ονόματος για το παιδί σας είναι πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική. Δεδομένου μάλιστα ότι το όνομα αυτό θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή, καλό είναι οι γονείς να το σκέφτονται ξανά και ξανά αλλά και να… κάνουν και μία αναζήτηση στο Google, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά με το όνομα που έχουν επιλέξει.

Το όνομα που θα επιλέξετε για το μικρό σας αγγελούδι θα πρέπει να σας αρέσει, να του ταιριάζει αλλά επίσης και να μην συνδυάζεται με κάτι πολύ κακό, καθώς αυτό θα μπορούσε να του προκαλέσει προβλήματα μεγαλώνοντας. Μια γυναίκα που έκανε ένα αντίστοιχο λάθος προειδοποιεί, σύμφωνα με το βρετανικό Mirror, όλους τους μελλοντικούς γονείς να κάνουν μία αναζήτηση στο Google προτού δεσμευτούν σε ένα όνομα που μπορεί να σημαίνει κάτι που δεν ξέρουν ή να σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο που δεν θα το ήθελαν.

Σε ανάρτησή της στο Reddit, η γυναίκα είπε ότι μία φίλη της επέλεξε ένα όνομα για το παιδί της το οποίο της «ακουγόταν οικείο» αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί από πού. Κάνοντας μία αναζήτηση στο internet είδες ότι είναι το όνομα ενός γνωστού κατά συρροήν δολοφόνου. Η ίδια δεν ήθελε να πει κάτι στους γονείς από τη στιγμή που το είχαν ήδη επιλέξει αλλά το σκέφτηκε λίγο και δεν θέλησε να το αφήσει. Έτσι, ζήτησε από τον σύντροφό της -που ήταν πιο κοντά στους γονείς- να τους το πει.

Κάτω από την ανάρτηση κάποιος σχολίασε «ΠΑΝΤΑ GOOGLΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ» ενώ άλλος χρήστης αποκάλυψε ότι μοιράζεται το ίδιο όνομα με έναν σκηνοθέτη πορνό.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για αυτό, μόλις έψαξα στο Google το όνομα του γιου μου για πρώτη φορά σε ηλικία οκτώ μηνών και ανακάλυψα ότι μοιράζεται το όνομά του με έναν αστείο χαρακτήρα Anime. Θα μπορούσε να είναι χειρότερο».

Ένας ακόμη έγραψε: «Η ξαδέρφη μου ονόμασε το μωρό της Χένρι Τζόουνς χωρίς να καταλάβει ότι αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Ιντιάνα Τζόουνς. Αλλά αν πρόκειται να έχετε το ίδιο όνομα με έναν φανταστικό χαρακτήρα, τουλάχιστον είναι καλός».

Διαβάστε σχετικά:

Απαγορευμένα ονόματα που δεν μπορείς να δώσεις στα παιδιά σου

Ελληνικά ονόματα που αν τα ακούσετε θα σας μείνουν αξέχαστα