Άναυδη έμεινε μια γυναίκα που προετοιμάζονταν να παντρευτεί, αφού όχι μόνο έμαθε για την απιστία του αρραβωνιαστικού της, αλλά και πως έκανε σεξ με παντρεμένο άνδρα που είναι πατέρας.

Η γυναίκα που ήταν σε σχέση οκτώ ετών και αρραβωνιασμένη το τελευταίο έτος, μίλησε στο podcast «Everybody Has A Secret» και με βάση τη Mirror εξιστόρησε την ιστορία της.

Όπως ανέφερε, ένα βράδυ εκείνη σχολίαζε το γεγονός πως ένας κοινός φίλος τους απάτησε τη σύζυγό του και αυτή έμεινε μαζί του. «Έλεγα πως θεωρούσα ηλίθιο που τον συγχώρεσε και δεν χωρίσανε αμέσως. Ο Matt (ο σύντροφός της) διαφώνησε μαζί μου και μετά από λίγα λεπτά σιωπής έριξε τη “βόμβα”», είπε χαρακτηριστικά.

«Εξομολογήθηκε πως είναι αμφιφυλόφιλος, αλλά το έκρυβε τόσο καιρό, γιατί προέρχεται από συντηρητική θρησκευόμενη οικογένεια. Έτσι, δεν μπορώ να μιλήσω πουθενά, ούτε σε φίλους, ούτε σε γνωστούς, γιατί ξέρω πως θα δημιουργήσω πρόβλημα», είπε στο podcast.

Γυναίκα κρατάει βέρα

Στη συνέχεια όμως, ανέφερε ότι «κι εκεί που νόμιζα πως έμαθα την αλήθεια, το ομολόγησε και πάγωσα. Πριν ένα χρόνο πήγε σε πάρτι εργένηδων, μέθυσε και έκανε σεξ με έναν άνδρα που γνώρισε εκεί. Μάλιστα, ο άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας παιδιών».

«Υποστήριξε πως ήταν στιγμιαίο λάθος, ότι δεν κράτησαν επαφή και ανησυχούσε για την αντίδραση μου, αλλά το εξομολογήθηκε μετά την κουβέντα που κάναμε», δήλωσε η γυναίκα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής πρότειναν στη γυναίκα να χωρίσει αν δεν το έχει κάνει ήδη, ενώ ανέφεραν ότι πιθανώς δεν είναι η πρώτη φορά που την απατάει, απλώς η πρώτη ή και μοναδική φορά που το παραδέχτηκε.