Μια γυναίκα πίστεψε πως είχε τον «τέλειο σύντροφο», μέχρι που έψαξε το κινητό του και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, γιατί ανακάλυψε τα μηνύματα που έστελνε και γνώρισε τον αληθινό εαυτό του.

Σύμφωνα με τη Mirror, η κοπέλα περιέγραφε το αγόρι της ως «στοργικό και αφοσιωμένο στη σχέση τους», αλλά τα πάντα ανατράπηκαν ένα βράδυ που άνοιξε το smartphone του από περιέργεια.

Πληκτρολογώντας το όνομά της στο Messenger, ανακάλυψε χιλιάδες μηνύματα που έστελνε σε ομαδική με φίλους του και επέκρινε τον χαρακτήρα της με απαξιωτικά σχόλια, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

Γυναίκα κοιτάει μακριά από το κινητό της λυπημένη

«Φίλε το ορκίζομαι είμαι μαζί της με το σεξ, αλλά το έχω μετανιώσει. Μοιάζει καυτή, όμως στο κρεβάτι είναι νεκρή. Ένα μπάζο που πιστεύει πως είναι ωραία,» είναι ένα ενδεικτικό μήνυμα.

Επίσης, σε ένα άλλο έγραφε πως «δεν αντέχω να είναι τόσο ευαίσθητη. Την ενδιαφέρει τι γίνεται στον κόσμο, λες και δεν έχει ζωή να κοιτάξει… Μιλώ μαζί της και σπαταλώ το σάλιο μου».

«Ποτέ δεν περίμενα να πει αυτά τα πράγματα για εμένα. Ήταν συνέχεια δίπλα μου και πάντα ήθελε να με βοηθήσει», είπε η γυναίκα και τελικά τον χώρισε την επόμενη μέρα. Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν «ο πιο περίεργος χωρισμός που είχα ποτέ. Εξήγησα τι έγινε και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, σαν να μην είχε γίνει τίποτα το σοβαρό».