Μια γυναίκα μετακόμισε στο πατρικό της και ανακάλυψε ότι οι γονείς της έμεναν μαζί με ένα φάντασμα, ενώ η μητέρα της ανέπτυξε και ένα περίεργο «χάρισμα», λίγο καιρό μετά την εμφάνιση των ανεξήγητων φαινομένων.

Μια νεαρή κοπέλα εξιστόρησε στο Reddit την ιστορία της μητέρας της και με βάση τη Mirror ανέφερε πως επέστρεψε στο πατρικό λίγα χρόνια μετά την ενηλικίωση της, επειδή γύρισε τον κόσμο και έψαχνε τρόπο να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

«Η μητέρα μου ταξίδεψε στον κόσμο για μερικά χρόνια όταν ήταν 18-19 ετών. Αυτό συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Κάποια στιγμή σταμάτησε και γύρισε πίσω στους γονείς της, που ζούσαν σε ένα διαμέρισμα πάνω από ένα κατάστημα σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη που ονομάζεται Cleveleys», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες μέρες κύλησαν ήμερα, μέχρι που κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε στον καναπέ και μετά από ώρα την ξύπνησε ο πατέρας της, αναφέροντας «σε πήρε τόσο γρήγορα ο ύπνος; Μέσα στο μπάνιο έκανες φασαρία πριν λίγα λεπτά».

Σκιά

Έκτοτε, διάφοροι θόρυβοι ακούγονταν, πράγματα μετακινιούνταν μόνα τους, αντικείμενα χάνονταν, ενώ το βράδυ ακούγονταν δυνατά μουσική από το διπλανό κατάστημα που ήταν κλειστό. Η κόρη τρόμαξε από τα ανεξήγητα φαινόμενα σε αντίθετη με τους γονείς, ενώ η μητέρα της ανέπτυξε το χάρισμα να γνωρίζει πως θα τηλεφωνήσει σπίτι, πριν χτυπήσει το τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει στον σπιτονοικοκύρη, γιατί το διαμέρισμα μύριζε καπνό πίπας, χωρίς να καπνίζει κάποιος ή να έχει τα σχετικά εργαλεία. Τότε, έμαθε ότι στο σπίτι έμενε ο πατέρας του, που λάτρευε να καπνίζει πίπα, ενώ πέθανε στο υπνοδωμάτιο που κοιμούνταν οι γονείς της.

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά έως και σήμερα δεν έχουμε εξήγηση για αυτά τα περιστατικά», έγραψε στην ανάρτηση η κόρη της γυναίκας, με μερικούς χρήστες του Reddit να πιστεύουν την ιστορία και άλλους να θεωρούν ότι είναι ψεύτικη.