Μια τρομακτική εμπειρία με υποτιθέμενους εξωγήινους μοιράστηκε ένας άνδρας και υποστήριξε ότι απήχθη στη μέση του δρόμου, ενώ χωρίς να θυμάται τίποτα ξύπνησε μετά από ώρες σε ένα κατάμεστο χωράφι με καλαμπόκια.

Ένα βράδυ επιστρέφοντας σπίτι με το αμάξι από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, παρατήρησε φώτα που αναβόσβηναν και κατευθύνονταν προς το μέρος του, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Reddit, ανέφερε η Mirror. Τότε, σταμάτησε στην άκρη και ετοιμάστηκε για έλεγχο, γιατί νόμιζε πως ήταν περιπολικό.

«“Υπέροχα, με σταματάνε”, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Πήρα στο χέρι την άδεια κυκλοφορίας για να τη δείξω, αλλά τα φώτα ξαφνικά εξαφανίστηκαν και κανένα αυτοκίνητο δεν πέρασε. Τα πράγματα έγιναν περίεργα. Τα ηλεκτρονικά συστήματα στο αυτοκίνητό μου άρχισαν να λειτουργούν. Το ραδιόφωνο άλλαζε τυχαία σταθμούς, ενώ η ένταση του ήχου ανέβαινε και κατέβαινε συνεχώς. Τα φώτα και οι προβολείς άρχισαν να τρεμοπαίζουν, να σβήνουν και να ανάβουν ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Κοίταξα τον ουρανό και ήταν γεμάτος αστέρια. Άνοιξα το καπό να ελέγξω την μπαταρία και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι», σημείωσε ο άνδρας, ενώ στη συνέχεια ξύπνησε σε ένα χωράφι γεμάτο καλαμπόκια.

Φοβισμένος, σηκώθηκε και συνειδητοποίησε πως πέρασαν τρεις ώρες, χωρίς να θυμάται κάτι ή να έχει ιδέα για ότι μεσολάβησε, ενώ ήταν μακριά περίπου μισό μίλι από το όχημα του. «Δεν ξέρω πόση ώρα περπάτησα, αλλά κάποια στιγμή έφτασα στο αμάξι και η μπαταρία του είχε πεθάνει. Κάλεσα την οδική βοήθεια και έφτασα επιτέλους σπίτι», πρόσθεσε στην ανάρτηση.

Μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι έγινε πραγματικά εκείνο το βράδυ, αλλά θεωρεί ότι απήχθη από εξωγήινους. Μάλιστα, τόνισε πως «κανείς δεν με πιστεύει. Είναι λογικό να θεωρούν ότι λέω μαλ… Κι εγώ δεν θα με πίστευα, αφού η εμπειρία μου αναπαράγει τα κλασσικά στερεότυπα. Αλλά είναι αλήθεια, ήρθα σε επαφή με εξωγήινους».