Περίεργη τροπή έλαβε για μια γυναίκα το ραντεβού με έναν άγνωστο, γιατί ο άνδρας κουβαλούσε μαζί του μια βαλίτσα, στην οποία έκρυβε ένα ένοχο μυστικό.

Όπως ανέφερε η The Sun, η κοπέλα που ονομάζεται Kim δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο που εξιστόρησε την ασυνήθιστη ιστορία της. «Νομίζεις ότι είχες άσχημο ραντεβού; Άκου τι έζησα εγώ μια φορά», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε για δείπνο σε ακριβό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη με έναν άνδρα, που έφερε μαζί του μια βαλίτσα, η οποία έμοιαζε με σάκος γυμναστηρίου. «Είχα κακό προαίσθημα», είπε και πρόσθεσε πως έκανε περίεργες σκέψεις, όπως ότι μπορεί να ήθελε τα την βλάψει.

Ωστόσο, η συζήτηση κύλησε ομαλά και τότε παρατήρησε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για το μέρος που έμενε. «Πήγε να καλέσει ταξί για να φύγουμε και ζητούσε επίμονα την διεύθυνσή μου. Του είπα: “γιατί δεν βάζεις πρώτα τη δική σου” και απάντησε: “όχι θα πάμε σε εσένα. Θα μείνω σπίτι σου, δεν πάμε σε εμένα”», ανέφερε η γυναίκα.

@sliimkim

a little girls night look. We started at crown shy, then ketchy schuby(such vibes), then ludlow house(lots of boys), THEN little sister(lots of dancing)! i had such a good time and made so many new friends!! being chatty pays off!!! #fitcheck #ootd #nightoutoutfit #girlsnightout #grwm #fashiontiktok #girltok #girlytok #girltiktok

♬ original sound – slimkim

Τότε, κατάλαβε ότι ο άνδρας δεν ήθελε το κακό της, αλλά έψαχνε μέρος να μείνει και προσποιούνταν τον ερωτευμένο για να βρει διανυκτέρευση. «Το προαίσθημα μου επιβεβαιώθηκε στο τέλος κι ας μην ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, όπως φανταζόμουν. Είπα ότι δεν είμαι καταφύγιο αστέγων και εκείνος παρακάλεσε να μείνουμε μαζί. Τελικά, σηκώθηκε και έφυγε, γεμάτος νεύρα», είπε στο βίντεο.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή, με αρκετούς χρήστες να περιγράφουν παρόμοιες εμπειρίες, ενώ ένα άτομο ανέφερε ότι «δεν πρέπει να βάζετε ποτέ τέτοια άτομα στο σπίτι σας. Όχι μόνο μην σας κλέψουν ή κάνουν κάτι άλλο, αλλά γιατί μπορεί να προσποιηθούν τους ερωτευμένους και να σας πλανέψουν, σε περίπτωση που δουν ότι έχετε πράγματα να προσφέρετε».