Ένας άνδρας από το Μέριλαντ συνελήφθη, αφού φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον συγκάτοικό του κατά τη διάρκεια λογομαχίας για ένα τηλεχειριστήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας. Ο 38χρονος κάτοικος του Springdale, Ρίτσαρντ Μπένο, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με θύμα τον 28χρονο Domonique Scott Hayes, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Η αστυνομία της κομητείας ανέφερε στο Instagram την Παρασκευή ότι οι αξιωματικοί δέχτηκαν κλήση γύρω στις 12:30 μ.μ. τη περασμένη Πέμπτη.

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον νεκρό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. «Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο Bennaugh πυροβόλησε τον νεκρό κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας», πρόσθεσαν οι Αρχές. Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το FOX 5 DC, ο Bennaugh κάλεσε την αστυνομία περίπου έξι ώρες μετά τον πυροβολισμό, ο οποίος συνέβη μεταξύ 5:30 π.μ. και 6 π.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, τους είπε ότι ο συγκάτοικός του «τον απειλούσε με μαχαίρια». Ο Bennaugh είπε στην αστυνομία ότι αποκοιμήθηκε στον καναπέ και τον ξύπνησε ο Scott Hayes, κάνοντας πολύ θόρυβο στην κουζίνα.

Στη συνέχεια, ο Scott Hayes ρώτησε επανειλημμένα τον Bennaugh πού ήταν το τηλεχειριστήριο, αλλά ο ύποπτος τον αγνόησε. Ο Bennaugh, που είχε μια κουβέρτα στο κεφάλι του, έβγαλε την κουβέρτα και φέρεται να είδε τον Scott Hayes να κρατά δύο μαχαίρια.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί πριν τρέξει στο δωμάτιό του στον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είδε πως ο Scott Hayes τραυματίστηκε, οπότε υπέθεσε ότι καμία από τις σφαίρες δεν τον χτύπησε και πήγε για ύπνο. Η αστυνομία της κομητείας του Prince George ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει με τη μονάδα ανθρωποκτονιών της στο 301-516-2512.