Μια γυναίκα 26 ετών ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον 59χρονο γείτονα της, παρά το γεγονός ότι έχουν 33 χρόνια διαφορά ηλικίας και πλέον οι δύο κόρες του που είναι μεγαλύτερες από εκείνη, την αποκαλούν «μαμά».

Η Roxana Eubanks σε σειρά βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, περιέγραψε την γνωριμία με τον σύζυγό της Jonathan το 2019, που γνώρισε στο ετήσιο πάρτι της πολυκατοικίας που έμεναν. Σύμφωνα με την The Sun, η γυναίκα έκανε την πρώτη κίνηση και έπιασαν την κουβέντα, γιατί νόμιζε πως ήταν μικρότερος ηλικιακά.

«Στο παρελθόν, είχα βγει ραντεβού με λίγο μεγαλύτερους, αλλά ποτέ με κάποιον στην ηλικία του. Του μίλησα, γιατί νόμιζα πως ήταν αρκετά νεότερος. Τίποτα δεν πρόδιδε την ηλικία του, ούτε το ντύσιμο, ούτε η συμπεριφορά του», είπε χαρακτηριστικά η Roxana.

Το βράδυ που γνωρίστηκαν, έκαναν σεξ και τις επόμενες μέρες ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού. «Όλοι στην πολυκατοικία μας κοιτούσαν παράξενα και με έλεγαν χρυσοθήρα. Ωστόσο, δεν μας πτόησαν τα αρνητικά σχόλια και συνεχίσαμε», είπε η 26χρονη.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο σε μια κλειστή τελετή, όμως δεν παρευρέθηκαν οι γονείς της, γιατί διαφώνησαν με την επιλογή της. «Πληγώθηκα από τη στάση τους και με στεναχώρησε πραγματικά το γεγονός πως η μαμά και ο μπαμπάς δεν συμφωνούν με τη σχέση μας», σημείωσε η 26χρονη.

Εντούτοις, οι δύο κόρες του Jonathan που είναι 13 χρόνια μεγαλύτερες από την γυναίκα, αποδέχτηκαν τη μητριά τους και μάλιστα άρχισαν να την αποκαλούν «μαμά».

Πλέον, η Roxana και ο Jonathan σκοπεύουν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους και να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί, καθώς έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.