Ένας άνδρας αντιμετώπισε την οργή της κοπέλας του, επειδή μπήκε γυμνός στη σάουνα μαζί με την ξαδέρφη του και εκείνη θεώρησε προσβλητική και απαίσια τη συγκεκριμένη πράξη.

Ο 30χρονος έγραψε στο Reddit και σύμφωνα με την Mirror, ανέφερε ότι κατάγεται από τη Γερμανία, όπου είναι διαδεδομένη πρακτική να μπαίνουν άνδρες και γυναίκες μαζί στη σάουνα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι μαζί με την κοπέλα του έχουν μπει πολλές φορές γυμνοί στη σάουνα, παρουσία αγνώστων ή φίλων. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα άλλαξαν.

«Έγινε έξω φρενών όταν έμαθε για το γεγονός. Είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις τα γυμνά σώματα των συγγενών σου. Επίσης, ανέφερε ότι εκείνη δεν έχει δει ποτέ γυμνούς τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάουνα

Τα σχόλια λοιπόν, πήραν «φωτιά» με ορισμένους να επικρίνουν τον άνδρα και να αναφέρουν ότι έπρεπε πρώτα να μιλήσει με την κοπέλα του για να ακούσει την άποψη της.

Ωστόσο, ορισμένοι διαφώνησαν με την γυναίκα και υποστήριξαν ότι «είναι φυσιολογικό να δεις γυμνούς τους συγγενείς σου» και «υπάρχει πρόβλημα αν σεξουαλικοποιείς τη συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό σου, κι ας υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτή την κίνηση».