Μία γυναίκα κατήγγειλε την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου ξενοδοχείου στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας έπειτα από παράπονα για την παρουσία έξι κατσαρίδων στο δωμάτιο όπου διέμενε.

Η γυναίκα, που αποκαλείται Kitti στα social media, πρόσφατα έκλεισε δωμάτιο στο «Koala Tree Motel» του Πορτ Μακουόρι στη Νέα Νότια Ουαλία, το οποίο είχε σχετικά καλές αναφορές στο διαδίκτυο για τις υπηρεσίες του. Μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκαν στην περιοχή, καθώς ένα αγαπημένο τους πρόσωπο νοσηλευόταν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ωστόσο, όταν το ζευγάρι πήγε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του δωματίου του, εντόπισε «πολλαπλές μεγάλες κατσαρίδες». «Καλέσαμε στο νούμερο που μας έδωσαν σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι μετά τα μεσάνυχτα και ουσιαστικά μας είπαν πως δεν μας πίστευαν», έγραψε η γυναίκα στο TripAdvisor.

«Δεν βάλαμε εμείς τις κατσαρίδες εκεί»

Έπειτα, σε βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, αποκάλυψε την απάντηση ενός υπαλλήλου ως προς την αναφορά τους στο ζήτημα την επόμενη ημέρα. Στο κλιπ, που έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, η Kitti κινηματογράφησε τον εαυτό της να προσεγγίζει τη ρεσεψιόν και να ρωτάει τον υπάλληλο αν ασχολήθηκε με το πρόβλημα που ανέφεραν το προηγούμενο βράδυ.

Η απάντησή του τη σόκαρε: «Δεν βάλαμε εμείς τις κατσαρίδες εκεί. Το δωμάτιο δεν ήταν βρώμικο». «Μια, άντε δύο κατσαρίδες… μπορώ να το καταλάβω… Αλλά έξι! Αυτό δεν είναι νορμάλ», είπε η γυναίκα. Ο άνδρας έπειτα την παρέπεμψε να κάνει τα παράπονά της στις τοπικές αρχές. «Πήγαινε να μιλήσεις με το τοπικό δημοτικό συμβούλιο. Η γυναίκα που είναι επικεφαλής προκαλεί αυτά τα προβλήματα», της είπε και επανέλαβε πως τα δωμάτια τους είναι καθαρά.

Η γυναίκα στη συνέχεια του ζήτησε να της επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για το δωμάτιο, κάτι που ο υπάλληλος αρνήθηκε και της είπε πως θα της έδιναν πίσω μόνο το ποσό που κατέβαλε για την αναβάθμιση. Όταν τον ρώτησε γιατί, εκείνος της απάντησε: «Γιατί έτσι μου αρέσει!». «Θα με χρεώσετε για μια υπηρεσία που δεν μου προσφέρατε;», ανταπάντησε εκείνη κι ο άνδρας της είπε: «Νομίζω πως ανησυχείτε για τις κατσαρίδες πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει» και συνέχισε: «Δηλαδή τι θα θέλατε να κάνω αν βρίσκονταν στο δωμάτιό σας τετράποδα ζώα;»

Η γυναίκα κατέληξε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ξενοδοχείου με τα σχόλια στο βίντεό της να εκφράζουν την έκπληξή τους για τη συμπεριφορά του υπαλλήλου.