Μια δασκάλα δέχεται έντονες επικρίσεις από τον κόσμο, γιατί έκανε σχέση με έναν νεαρό άνδρα που είναι λίγο μεγαλύτερος από τον γιο της, καθώς έχουν 23 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Η 48χρονη Rachel μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, αποφάσισε να βρει τον έρωτα σε διαδικτυακές εφαρμογές, ύστερα από την παρότρυνση ενός φίλου της. Έτσι, γνώρισε τον 25χρονο Alex και αμέσως ένιωσαν μια αμοιβαία έλξη, παρά την ηλικιακή διαφορά.

«Μπορούσα να μιλήσω μαζί του για τα πάντα, παρότι ήταν αρκετά μικρότερος μου. Προβληματίστηκα αρκετά, γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος από τον γιο μου, όμως έδωσα μια ευκαιρία», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με την The Sun.

Μετά από λίγα ραντεβού έγιναν ζευγάρι και ξεκίνησαν να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες στα social media, χωρίς όμως να πουν κάτι στις οικογένειες τους. Εντούτοις, ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασαν στο TikTok έγινε viral και μαθητές της Rachel άρχισαν να το μοιράζουν παντού.

Με αυτό τον τρόπο έμαθε την αλήθεια ο γιος της, που δήλωσε ότι «μου έστειλε το βίντεο ένας φίλος μου και έμαθα ότι η μάνα μου έχει σχέση με κάποιον λίγα χρόνια μεγαλύτερο μου. Σοκαρίστηκα και αναστατώθηκα, αλλά τελικά συμφιλιώθηκα με αυτό».

Επίσης, η Rachel που είναι δασκάλα σε γυμνάσιο, αναγκάστηκε να εξηγήσει στον διευθυντή ότι ο σύντροφός της δεν υπήρξε μαθητής της, γιατί δημιουργήθηκαν υπόνοιες, λόγω της ηλικιακής διαφοράς τους και του επαγγέλματός της.

Πλέον, απολαμβάνουν τον έρωτα τους, ενώ η ίδια δηλώνει χιουμοριστικά cougar και αναφέρει ότι δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την σχέση της.