Ένας δημοφιλής σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρισκόταν στο διαμέρισμά του μαζί με την κοπέλα του, Holle Peno, όταν ένας άντρας επιχείρησε να μπει μέσα στο σπίτι με ένα κυνηγετικό όπλο. Τελικά πυροβόλησε την κοπέλα και αυτοκτόνησε.

Πιο αναλυτικά, ο Hunter Avallone, γνωστός για τις διαδικτυακές του αντιπαραθέσεις με τους συντηρητικούς, βρισκόταν στο διαμέρισμά του στο Martinsburg μαζί με τη σύντροφό του Holle Peno, streamer στο Twitch, όταν εμφανίστηκε ο επί 11 χρόνια πρώην της και πυροβόλησε μέσα από την πόρτα, χτυπώντας την Peno στο πόδι.

Ο Avallone, ο οποίος έχει περισσότερους από μισό εκατομμύριο συνδρομητές, άρχισε να βιντεοσκοπεί τις στιγμές μετά τον πυροβολισμό της Peno, λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης του τον είχε προειδοποιήσει για έναν «ύποπτο» άνδρα με όπλο κάτω από το σακάκι του.

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, που είναι τώρα με γνωστό YouTuber, πυροβόλησε την πρώην του στο πόδι πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Ο πρώην της, που ονομάζεται Conrad, χτύπησε την Peno στο πόδι την Παρασκευή. Η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα μαζί του μετά από 11 χρόνια σχέσης – ισχυριζόμενη ότι είχε κακοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο σταρ του YouTube είπε ότι ο ιδιοκτήτης του τον πήρε τηλέφωνο, για να του πει ότι ένας άνδρας με όπλο προσπαθούσε να μπει στο κτίριό του. Λίγες στιγμές αργότερα, ακούγονται δυνατές γροθιές, καθώς ο ύποπτος φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα. Η Πένο φαίνεται στο κλιπ να προσπαθεί να σταματήσει τη ροή του αίματος με μια βρεγμένη λευκή πετσέτα. Στη συνέχεια ακούγονται αστυνομικοί να φωνάζουν «Δείξε μου τα χέρια σου!» στον ύποπτο – προτού ηχήσουν περίπου έξι πυροβολισμοί, μεταδίδει η Mirror.

Ο Avallone έγραψε: «Ακόμα προσπαθώ να το επεξεργαστώ αυτό και το πιθανότερο είναι να είμαι σε σοκ, καθώς το γράφω. Αλλά μόλις πριν από λίγες ώρες, ο πρώην φίλος της Holle Conrad εμφανίστηκε στην πολυκατοικία μου με ένα κυνηγετικό όπλο».