Σε δημοπρασία πωλήθηκαν εκατοντάδες αντικείμενα και αναμνηστικά των Fleetwood Mac που τεκμηριώνουν την πορεία της ροκ μπάντας προς τη δόξα. Η δημοπρασία έγινε στο Τάνμπριτζ Γουέλς, στο Κεντ της Αγγλίας, και τα αντικείμενα πωλήθηκαν έναντι δεκάδων χιλιάδων αγγλικών λιρών.

Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και συμβόλαια περιοδειών ήταν μεταξύ των αντικειμένων που πωλήθηκαν από τον πρώην μάνατζερ του συγκροτήματος, Κλίφορντ Άνταμς, ο οποίος εργάστηκε επίσης ως ατζέντης και συνδημιουργός τραγουδιών τους από το 1967 έως το 1974.

Ο Κλίφορντ Άνταμς, γνωστός και ως Κλίφορντ Ντέιβις αποχωρίστηκε, επίσης, μια προσωπική επιστολή από τον ιδρυτή του συγκροτήματος Πίτερ Γκριν, ο οποίος πέθανε το 2020. Η επιστολή πωλήθηκε για 2.000 αγγλικές λίρες, συμβόλαια του συγκροτήματος για συναυλίες αγοράστηκαν έναντι 4.000 αγγλικών λιρών, ενώ για τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, κάποιοι έδωσαν έως και 2.500 αγγλικές λίρες.

«Πρόκειται για ένα απίστευτο, μοναδικό ιστορικό αρχείο ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών» δήλωσε ο Ρόμπιν Φλέτσερ, διευθυντής του οίκου δημοπρασιών Hansons Auctioneers Kent. «Οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν αντικείμενα που πρόσφεραν μια εικόνα για το πώς ήταν η ζωή για το συγκρότημα τις πρώτες μέρες και γιατί ο Πίτερ Γκριν επέλεξε να φύγει. Η επιστολή του, που περιγράφει λεπτομερώς την απόφασή του να αποφύγει τον πλούτο και να ζήσει μια απλή ζωή στη Χαβάη, είναι βαθιά συγκινητική. Ήλπιζα ότι η τιμή πώλησής της θα έφθανε τις 2.000 λίρες, και αυτό έγινε» συμπλήρωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Έγινα μάνατζέρ τους γιατί μου το ζήτησε ο Πίτερ, ήταν ο σούπερ σταρ των Fleetwood Mac. Τον θεωρούσαν ως τον νούμερο ένα μπλουζ κιθαρίστα όλων των εποχών, τον οποίο θαύμαζαν οι Τζίμι Χέντριξ, Έρικ Κλάπτον και BB King», ανέφερε ο Κλίφορντ Άνταμς.

Ο ίδιος κατέληξε αναφέροντας το πώς έγινε μάνατζερ του συγκροτήματος. «Το 1967 πήγα να δω τους Fleetwood Mac, τους ερωτεύτηκα και έγινα ατζέντης τους. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Πίτερ μου ζήτησε να γίνω μάνατζερ τους. Είπα: “Δεν είμαι μάνατζερ, είμαι πράκτορας”. Ο Πίτερ είπε: “Είσαι τώρα”. Με εμπιστεύτηκε. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι», είπε ο Κλίφορντ Άνταμς.