Σε εφιάλτη για έναν 14χρονο μαθητή μεταμορφώθηκε μια ηλικιωμένη δασκάλα, καθώς βίαζε συνέχεια το αγόρι και μάλιστα πολλές φορές στο υπόγειο του σχολείου που δίδασκε και εκείνος φοιτούσε.

Η 75χρονη Anne Nelson-Koch, που εργάζονταν στο ιδιωτικό σχολείο Βαπτιστών «Ακαδημία Βαπτιστών Τόμα» στο Ουισκόνσιν, βρέθηκε αντιμέτωπη με 600 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο καταδικάστηκε σε 15 χρόνια με αναστολή και θα εκτίσει τα 10 έτη.

Σύμφωνα με το toofab.com, η γυναίκα εργάζονταν στην εκπαίδευση από την δεκαετία του 1990 και την 1η Φεβρουαρίου του 2016 έπιασε δουλειά στο ιδιωτικό σχολείο. Τότε, γνώρισε τον 14χρονο και τον ανάγκασε σε ερωτικές περιπτύξεις. Οι βιασμοί συνεχίστηκαν μέχρι και το 2017, ενώ αρκετοί γινόντουσαν στο υπόγειο του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Press release from Monroe County District Attorney Kevin Croninger:

Posted by Tomah Police Department on Monday, July 31, 2023

Το 2017 η Anne Nelson-Koch έφυγε από το σχολείο και δεν επιδίωξε επαφές με τον μαθητή, ωστόσο τον συνάντησε το 2021, επειδή ξεκίνησαν να πηγαίνουν στην ίδια εκκλησία. Με αφορμή αυτό το γεγονός, τού έστειλε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και ζητούσε να συναντηθούν ξανά για να κάνουν σεξ.

Ο νεαρός πήγε στο αστυνομικό τμήμα και την κατήγγειλε λοιπόν, με το δικαστήριο να την κρίνει ένοχη για 25 κατηγορίες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σεξουαλική επίθεση κατά παιδιού, έκθεση γεννητικών οργάνων και εκφοβισμό θύματος.

Σε πρώτη φάση βρέθηκε αντιμέτωπη με 600 χρόνια φυλάκισης και έπειτα με 100, ωστόσο ο δικαστής μείωσε σημαντικά την ποινή, επειδή είχε «λευκό ποινικό μητρώο» και «ακολουθούσε μια ειρηνική εκκλησιαστική ζωή πριν διαπράξει το έγκλημα».