Το μεσημεριανό ραντεβού του Μάθιου Πέρι πριν από τον τραγικό θάνατό του ήρθε για να τονίσει ότι ο σταρ των «Friends» ήταν σε καλή διάθεση μόλις 24 ώρες πριν από τον προφανή πνιγμό του. Η Athenna Crosby, ένα 25χρονο μοντέλο και ρεπόρτερ ψυχαγωγίας, αυτοπροσδιορίστηκε ως η μελαχρινή που συνόδευσε τον Perry στο ξενοδοχείο Bel-Air την Παρασκευή που έμελλε πως θα ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση.

«Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά ένιωσα ότι δεν ήταν σωστό να μιλήσω για αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν έπρεπε να είναι σε εμένα, αλλά σε αυτόν και στην κληρονομιά του και ήταν ένα εξαιρετικά κλειστό άτομο και πάντα το σεβόμουν αυτό στη φιλία μας », έγραψε η Crosby την Τετάρτη στο Instagram Story της. Και πρόσθεσε: «Όμως, όντως ήμασταν φίλοι και ήμουν από τους τελευταίους ανθρώπους που του μίλησα και τον είδα πριν πεθάνει».

Η πανέμορφη γυναίκα από την Βενεζουέλα είπε στο TMZ ότι το μεσημεριανό ραντεβού δεν ήταν ρομαντικό και ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου πριν από λίγους μήνες. Η Κρόσμπι ισχυρίστηκε ότι ο 54χρονος Πέρι, ήταν σε «εξαιρετικά καλή διάθεση» όταν έκαναν παρέα και μίλησε «με ενθουσιασμό για τα πράγματα που είχε στη ζωή του. Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός», μεταδίδει η New York Post.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ο σταρ του «Fools Rush In» ήταν ενθουσιασμένος που έχασε βάρος και πως θα έπαιζε pickleball την επόμενη μέρα. Ο Πέρι φέρεται να έπαιξε pickleball για δύο ώρες το Σάββατο πριν τον βρουν νεκρό στο υδρομασάζ του λίγες ώρες αργότερα.

Ο φερόμενος ως πνιγμός του Perry δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης, σύμφωνα με αναφορές την Τετάρτη. Ωστόσο, επί του παρόντος διεξάγονται περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες μπορεί να πάρουν μήνες έως ότου διαπιστωθεί η επίσημη αιτία θανάτου του ηθοποιού.