Ελαφριά τζάκετ, πλεκτά, άνετα παντελόνια, κομψά πουκάμισα και ραφινάτα παπούτσια συνθέτουν τη φετινή ανοιξιάτικη ντουλάπα.

Αντλώντας έμπνευση από τις πασαρέλες αλλά και την 90s’ αισθητική, ξεχωρίσαμε τα βασικά κομμάτια που θέλουμε οπωσδήποτε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας για να συμβαδίσουμε με τις επιταγές της μόδας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα τα φορέσουμε μόνο μία σεζόν.

Δερμάτινο bomber jacket

Είναι άνετο, ταιριάζει με όλα και δίνει στιλ. Το bomber jacket δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Only, φθινοπωρινό και ανοιξιάτικο μπουφάν «Heidi» 39,90€

Πλεκτό cardigan

Τώρα που ο καιρός γίνεται όλο και πιο θερμός, ήρθε η ώρα να αφήσετε τα μακριά παλτό στην άκρη. Για τις πρωινές εμφανίσεις επιλέγουμε τα cardigans που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε σχεδόν παντού.

Mango, Buttoned ribbed cardigan 45,99€

Μαύρο πουκάμισο από ποπλίνα

Την περασμένη άνοιξη όλες φορούσαν λευκά πουκάμισα. Φέτος, όμως, οι fashionistas επιλέγουν τα  μαύρα πουκάμισα από ποπλίνα. Συνδυάστε το με ένα σκουρόχρωμο τζιν και ένα ζευγάρι παπούτσια kitten heels για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση για κάθε περίσταση.

Massimo Dutti, Πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα 59,95€

Λευκό tank top

Ένα καλό λευκό μπλουζάκι ταιριάζει με κάθε φούστα ή τζιν που θα φορέσετε. Πραγματικά, είναι ίσως το μόνο ρούχο που συνδυάζεται με όλα (και το παρακάτω top από Mango έχει καταπληκτική εφαρμογή).

Mango, Τοπ λάστιχο βαμβακερό 9,99€

Σκούρα τζιν

Μας αρέσει να δείχνουμε καλοντυμένες, ακόμα κι όταν φοράμε τζιν. Ένα σκουρόχρωμο τζιν φαίνεται πάντα πιο επίσημο, γι’ αυτό και το προτιμούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Levi’ s, 501 Crop Jeans 110€

Παντελόνια capri

Τα fashion shows των κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 έδειξαν την επιστροφή των capri. Προετοιμαστείτε γιατί θα τα δείτε παντού!

Marks & Spencer, Βαμβακερό παντελόνι crop με στενή εφαρμογή και υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι 39,99€

Λευκή φούστα

Τίποτα δεν φωνάζει ότι η άνοιξη είναι εδώ όσο μια λευκή βαμβακερή φούστα που μπορεί να συνδυαστεί με πουλόβερ την άνοιξη και με tank top το καλοκαίρι.

H&M, Πλισέ φούστα 19,99€

Άνετα slides

Ο καιρός ανοίγει και η διάθεση για περπάτημα το ίδιο, γι’ αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε άνετα και στιλάτα παπούτσια. Αν τα sneakers δεν είναι για εσάς, τότε προτιμήστε τα slides. Όσες τα έχουν δοκιμάσει, δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Envie Shoes, Slingback ballet flats 69,90 €

Σατέν kitten heels

Τα kitten heels φορέθηκαν πολύ τον χειμώνα και συνεχίζουν να είναι trend και την άνοιξη. Ωστόσο, τώρα προτιμούμε τα σατέν kitten heels που χαρίζουν περισσότερη λάμψη στα looks μας.

Sante, Pumps 39€

Πηγή: Who What Wear