«Το δαχτυλίδι μου, από τον πρώτο γάμο μου ήταν τέλειο. Ο πρώην σύζυγός μου, το ζήτησε από τον πατέρα μου (άνηκε στη μητέρα μου, που έχει πεθάνει) για να μου κάνει πρόταση. Πήγε το δαχτυλίδι σε ένα κοσμηματοπωλείο και του έβαλε ένα διαμάντι, το έκανε πιο μοντέρνο. Το λάτρεψα», αναφέρει μια γυναίκα από τις ΗΠΑ σε επιστολή της στη New York Post.

Η επιστολή, συνεχίζει, αναφέροντας: «Τώρα είμαστε χωρισμένοι, επειδή αποφάσισε να γίνει γυναίκα. Ήταν φιλικό το διαζύγιό μας. Δεν μπορώ να φανταστώ ομορφότερο δαχτυλίδι για να παντρευτώ ξανά. Αν κάνω ξανά το βήμα αυτό, μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά αυτό το δαχτυλίδι λόγω της συναισθηματικής αξίας που έχει; Νομίζω πως θέλω να κάνω μια νέα αρχή αλλά δεν μπορώ να φανταστώ άλλο δαχτυλίδι και έχω κολλήσει!».

Η απάντηση της «Dear Abby»

Η Abigail Van Buren, που υπογράφει τη στήλη «Dear Abby» στη New York Post, η οποία δίνει συμβουλές στους αναγνώστες, απαντά στη γυναίκα:

«Αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συζητήσεις με τον επόμενο άνδρα που θα αποφασίσει να παντρευτεί μαζί σου. Πολλοί άνδρες δεν συμφωνούν με την ιδέα να φορέσει η σύζυγός τους το δαχτυλίδι που είχαν σε προηγούμενο γάμο. Ένας συμβιβασμός ανάμεσά σας, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, μπορεί να έρθει».