Μια TikToker αποκάλυψε σε ένα βίντεο ότι παρόλο που ήταν σε τοκετό με επώδυνες συσπάσεις, το να βεβαιωθεί ότι είχε ένα ωραίο μαύρισμα ήταν μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να ετοιμάσει μια τσάντα για το νοσοκομείο.

Στο βίντεο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερες από 91.000 προβολές, η νέα μητέρα έδειξε τον εαυτό της να αγκαλιάζει το μωρό της μαζί με τη λεζάντα: «Σκέφτομαι περίπου πριν από 3 εβδομάδες, όταν άρχισα και ενώ ήμουν έτοιμη για τοκετό, αντί να βεβαιωθώ ότι είχα τα πράγματά μου έτοιμα για το νοσοκομείο, τα ψεύτικο μαύρισα ήταν πιο σημαντικό ώστε να δείχνω πιο όμορφη».

Αλλά ακόμη και με αυτή της την εμφάνιση στο νοσοκομείο, η μαμά είπε ότι έμοιαζε ακόμα σαν «χαζό» όταν γεννούσε. Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της, ορισμένοι χρήστες φάνηκαν να εμπνέονται από τη νέα μαμά που νοιαζόταν για την ομορφιά της.

«Ειλικρινά, τέλειο», έγραψε ένας ενώ ένας άλλος συμφώνησε, πληκτρολογώντας «Βασίλισσα».

Άλλοι χρήστες του TikTok έκαναν tag τους φίλους τους στην ανάρτησή της και έγραψαν: «Έτσι θα είμαι εγώ χαχαχαα». Πέρα από τα αστεία, δεν φαίνεται ότι η Opie ήταν μόνη που ήθελε να δείχνει λαμπερή ενώ βρισκόταν στον τοκετό. Μερικοί γονείς σχολίασαν ότι μαύρισαν ή έκαναν άλλες θεραπείες ομορφιάς πριν φύγουν για να γεννήσουν. «Ισιωνα τα μαλλιά μου και έβαζα μακιγιάζ με συσπάσεις με διαφορά 3 λεπτών», έγραψε ένα άτομο, συνοδευόμενο από ένα emoji που γελούσε. «Πρέπει να γίνει!» Ένας άλλος έγραψε: «Αχαχαχα το έκανα αυτό και έφτιαξα και τις βλεφαρίδες μου» πρόσθεσε μία άλλη γυναίκα.

Σε προηγούμενο βίντεο στη σελίδα της, η νέα μαμά αγκάλιαζε τον νεογέννητο γιο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στο βίντεο το παιδί φορούσε ένα πράσινο πλεκτό καπέλο με ένα πομ πον στο πάνω μέρος ενώ τον φιλούσε και του κρατούσε το χέρι.