Από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα μοντέλα των 90s η Σίντι Κρόφορντ αδιαμφισβήτητα είναι από εκείνες τις γυναίκες που ξέρουν πώς να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Τόσα χρόνια στο χώρο της μόδας έχει ανακαλύψει πολλά μυστικά ομορφιάς, ένα από τα οποία εφαρμόζει ευλαβικά, καταφέρνοντας να αποκτήσει αυτήν την τέλεια επιδερμίδα που μας κάνει όλες να αναρωτιόμαστε πώς στην ηλικία των 55 καταφέρνει να μοιάζει τόσο νέα.

Η θεραπεία που εφαρμόζει, λοιπόν, έχει να κάνει με ένα πολύ αγνό και απλό συστατικό που όλες έχετε στο ψυγείο σας, το οποίο δεν είναι άλλο από το γάλα. Αυτό που κάνει, λοιπόν, το διεθνούς φήμης μοντέλο και νυν επιχειρηματίας είναι να αναμειγνύει ίσες ποσότητες νερό με γάλα και να ψεκάζει τόσο το πρόσωπό της, όσο και το σώμα της με το μείγμα.

Αναρωτιέστε γιατί πρόκειται για ένα ξεχωριστό και αποτελεσματικό μυστικό ομορφιάς; Πρόκειται, λοιπόν, για μια εξαιρετική μέθοδο περιποίησης της επιδερμίδας σας, ειδικά αν έχετε ξηρό δέρμα, καθώς το γάλα περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες Α, Β και Ε, λίπη, ασβέστιο και γαλακτικό οξύ. Συστατικά που επιταχύνουν τις διαδικασίες αναγέννησης της επιδερμίδας, αποκαθιστούν το λιπιδικό στρώμα του δέρματος, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και κάνουν απαλή απολέπιση, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και σφριγηλό. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε μπάνιο με κατσικίσιο γάλα, μετά το οποίο θα πρέπει να ξεπλύνετε το σώμα σας με κρύο νερό, να το στεγνώσετε με πετσέτα και να εφαρμόσετε λοσιόν σώματος.