Θέλεις το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα που είναι απλό, δεν χαλάει την τρίχα σου και ταυτόχρονα σούπερ σέξι; Πέτυχε το πιο σέξι μισοβρεγμένο στιλ του καλοκαιριού που όχι μόνο στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σου αλλά και δεν απαιτεί πάνω από 10 λεπτά για να το πετύχεις!Διάβασε παρακάτω πώς θα το πετύχεις εύκολα και απλά σε τρία βήματα και κάνε το καλοκαίρι να κρατήσει πολύ περισσότερο!

Για να πετύχεις το απόλυτο λουκ του καλοκαιριού δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ορισμένα απλά βήματα. Μια τάση που είναι από τις πιο hot φέτος σε μεταμορφώνει εύκολα και απλά και δεν απαιτεί παρά να απλώσεις το τζελ σου στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού να χτενίσεις με τη βούρτσα και να αφήσεις το υπόλοιπο μαλλί wet &sexy!

Βήμα πρώτο: Λούσου καλά! Αφού λουστείς με το σαμπουάν σου, φρόντισε στη συνέχεια να απλώσεις το μαλακτικό ή την μάσκα σου για να ενυδατωθεί και να μαλακώσει το μαλλάκι σου. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά το μαλλάκι σου και σκούπισε το με την πετσέτα έτσι ώστε να απομακρύνεις το πολύ νερό και άφησε το να στεγνώσει φυσικά πράγμα που σημαίνει ότι για να πετύχουμε το λουκ δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πιστολάκι.

Βήμα δεύτερο:Κολλήσαμε από το τζελ. Άπλωσε τζελ μαλλιών στο επάνω και μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου και χτένισε το καλά με την τσατσάρα σου έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τις γραμμές από τη βούρτσα. Στη συνέχεια για να απλώσεις το τζελ στα μαλλιά σου μάζεψε τα σε αλογοουρά και άπλωσε στο επάνω μέρος του κεφαλιού στα μαλλάκια σου δύο στρώσεις μέχρι να δεις το μαλλάκι στο επάνω μέρος του κεφαλιού να «κάθεται».

Βήμα τρίτο: Xρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να απλώσεις καλά το τζελ και “δούλεψε” τα μαλλιά σου στο επάνω μέρος χρησιμοποιώντας ξανά την τσατσάρα σου. Το υπόλοιπο μαλλί άφησε το να στεγνώσει φυσικά και είσαι έτοιμη να βγεις και να εντυπωσιάσεις!

Πηγή: womenonly.gr