Ένας Αμερικανός συνεχίζει να καλπάζει στις μεγάλες επιδόσεις παίζοντας πρακτικά χωρίς αντίπαλο.

Βλέπετε ο Don Gorske καταβρόχθισε μόλις το Big Mac με αύξοντα αριθμό το… 30.000 και το έφαγε στα ίδια McDonald’s όπου συχνάζει από το 1972.

Το εστιατόριο του Ουισκόνσιν τον τίμησε μάλιστα για το νέο ρεκόρ του, καθώς ήταν και παραμένει ο κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες που κλείδωσε στα 28.788 μπέργκερ το 2016!

Ο ίδιος δηλώνει πως ο μόνος λόγος που συνεχίζει και συνεχίζει είναι το γεγονός πως του αρέσουν πολύ τα μπέργκερ.

Ο 64χρονος, μιλώντας για τη νίκη του, θυμήθηκε τις εποχές που στην πόλη του υπήρχε μόλις ένα εστιατόριο McDonald’s, όταν και άρχισε να μαζεύει αποδείξεις και κουτάκια από τα μπέργκερ που έτρωγε, ως αναμνηστικά. Και τα είχε μάλιστα όλα, όλες αυτές τις χιλιάδες, αν και κάπου 7.000 ενθύμια χάθηκαν σε έναν τυφώνα που έπληξε το σπίτι του.

Ο συνταξιούχος δεσμοφύλακας λέει πως θυμάται ελάχιστες μέρες της ζωής του που να μην έχει φάει έστω και ένα Big Mac, ισχυριζόμενος μάλιστα πως «στον τελευταίο ιατρικό μου έλεγχο, είχα χαμηλή χοληστερίνη και η πίεση του αίματός μου ήταν τέλεια». Αναγκάζοντας τελικά με τα καμώματά του το στρατηγείο των McDonald’s να τον ευχαριστήσει: «Αγαπάμε τον ενθουσιασμό του Don Gorske για το χαρακτηριστικό μας Big Mac και εκτιμούμε τη συνεχιζόμενη αφοσίωσή του».

rrretete

Μετά τη βράβευσή του μάλιστα, έκανε ό,τι και κάθε άλλο βράδυ: πήρε ένα Big Mac για το σπίτι…