Ένας μπαμπάς δέχεται τα πυρά σχολιαστών στα social media για το φιλί που έδωσε στον 5χρονο γιο του. «Δώσε μου ένα φιλί», λέει ο Βρετανός Tom Leeds στον πιτσιρικά του, τον Roman, σε ένα TikTok βιντεάκι.

Κάποιοι που είδαν το βίντεο ενοχλήθηκαν από την κίνηση του πατέρα και υποστηρίζουν ότι δεν είναι και πολύ «ανδρική».

@tom_leeds

Replying to @Malpihon thank you! they are real, no filters here. #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #xuhuong

♬ original sound – Tom

«Απλά πανέμορφοι και οι δύο, αλλά μην τον φιλάτε στα χείλη», έγραψε κάποιος.

«Ανδρικός κανόνας, δεν φιλάς το αγόρι στα χείλη», έγραψε ένας άλλος. «Οι άντρες πρέπει να είναι άντρες, να μεγαλώσουν για να γίνουν άντρες. Λέτε συχνά: “Εφόσον με αφήσει”. Το επιβάλλετε αυτό στο αγόρι σας».

Ένας άλλος σημείωσε: «Δεν πρέπει να τον φιλάς εξαιτίας των βακτηρίων στο στόμα σου», προσθέτοντας: «Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις το παιδί σου πιο επιρρεπές σε τερηδόνα αν το φιλάς;».

@tom_leeds

Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage

♬ original sound – Tom

Πάντως, ο Leeds φαίνεται να μην ενοχλήθηκε καθόλου από τα σχόλια. «Θα φιλήσω τον γιο μου, το 5χρονο παιδί μου, στα χείλη για όσο καιρό κρίνω απαραίτητο και όσο με αφήνει», απάντησε ο εκνευρισμένος μπαμπάς σε ένα βίντεο.

@tom_leeds

Replying to @Nicole you are starting to geuinely concern me now. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage

♬ original sound – Tom

«Τον αγαπώ πάρα πολύ και είναι ο καλύτερός μου φίλος», συνέχισε. «Κάποια μέρα, δεν θα θέλει να τον [φιλήσω στα χείλη]. Και πιθανότατα δεν θα θέλει να έχει πολλή σχέση μαζί μου. Έτσι, προς το παρόν», πρόσθεσε, «θα συνεχίσω όπως είμαι».

Και απαντώντας στους σχολιαστές που ισχυρίστηκαν ότι το να φιλάει το παιδί του ήταν ανθυγιεινό και θα μπορούσε να προκαλέσει τερηδόνα, ο Leeds άφησε τον Roman να περάσει στην αντεπίθεση. «Μην είσαι ανόητος», είπε το αγόρι με ένα γέλιο που απευθυνόταν στους επικριτές.