Πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει έναν αεροσυνοδό να κάνει επίδειξη ασφαλείας με χορευτικές κινήσεις, που παρέπεμπαν σε σόου του Broadway.

Ο TikToker Joey MacNeer απαθανάτισε τη στιγμή κατά τη διάρκεια πτήσης της εταιρίας JetBlue Airways και το κλιπ των 20 δευτερολέπτων έγινε αμέσως viral, όπως αναφέρει η nypost.com.

Ο άνδρας με χορευτικές κινήσεις έδειξε στους επιβάτες πως θα πρέπει να φορέσουν το γιλέκο ασφαλείας σε περίπτωση που προκύψει έκτακτη ανάγκη, ενώ μια γυναίκα ακούστηκε στο βάθος να γελάει.

Η επίδειξη του μπορεί να μην προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση τους επιβάτες της πτήσης, όμως οι χρήστες του TikTok ξεκαρδίστηκαν.

«Fly JetBlue δώστε αύξηση σε αυτόν τύπο», έγραψε ο Joey MacNeer, με έναν χρήστη να τονίζει πως ο αεροσυνοδός «είναι έτοιμος για το Broadway».

«Πρέπει πραγματικά να γίνει το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεων για τη JetBlue ειλικρινά», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως είναι ο «υπάλληλος της δεκαετίας».

@juicephhh

Fly Jet Blue also give this guy a raise #fyp #jetblue

♬ original sound – Joey