Άναυδοι έχουν μείνει οι χρήστες του διαδίκτυο από την εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα, καθώς θεωρούν ότι μικροδείχνει σε βαθμό που νομίζουν συχνά πως είναι το μικρό παιδί της συζύγου του.

Η Abigail είναι παντρεμένη με τον 27χρονο Stuart και μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα, ενώ συχνά δημοσιεύουν στα social media στιγμιότυπα από τη ζωή τους. Ωστόσο, στις τελευταίες αναρτήσεις ορισμένοι διερωτήθηκαν αν ο άνδρας ήταν το παιδί της.

«Είναι 27 ετών και νομίζουν πως είναι 12 ετών. Με ρωτάνε αν είναι το παιδί μου, τη στιγμή που έχει παιδιά και μάλιστα μαζί μου», είπε η γυναίκα σύμφωνα με την The Sun.

@abswhitty

Replying to @alexblack1234 my 27 year old son 🤪 #bestbrotherever #couplestiktok

♬ original sound – Abigail

Επίσης, πολλοί θεωρούν πως είναι κολεγιόπαιδο και πιθανότατα αδερφός ή ξάδερφος της κοπέλας, που προσποιείται τον σύζυγό της.

«Είναι ο άνδρας μου και είναι ενήλικας. Για την ακρίβεια είναι 27 ετών», είπε η Abigail σε ένα από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει.

Εντούτοις, μερικοί συνεχίζουν να απορούν με την εμφάνιση του και να μην πιστεύουν τα σχόλια της γυναίκας, ενώ άλλοι θεωρούν πως είναι υπερβολή να περιγράψει κάποιος ως έφηβο ή παιδί τον άνδρα, πιστεύοντας ότι απλώς μικροδείχνει.