Η απιστία στη σχέση μετρά από την πρώτη μέρα, ακόμα και αν κάποιοι ισχυρίζονται πως «τίποτα δεν μετράει μέχρι να παντρευτείς». Η αστρολόγος Reda Wigle, όμως, πιστεύει πως ορισμένα ζώδια είναι πιο πιθανά από άλλα να ενστερνιστούν αυτή την άποψη και να χαρούν την ελευθερία τους στα μπάτσελορ πάρτι τους.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μελέτες δείχνουν ότι η γιορτή είναι η δεύτερη μετά τα Χριστούγεννα ως η πιο δημοφιλής ημέρα για πρόταση γάμου. Μαζί με τον προγραμματισμό του γάμου, έρχονται τα bachelor και bachelorette πάρτι, όπου οι εξωτικές χορεύτριες και τα σφηνάκια ζελέ γίνονται μέρος του τελετουργικού του αποχαιρετισμού της σεξουαλικής ελευθερίας. Για κάποιους, ο αποχαιρετισμός αυτός παίρνει τη μορφή της απιστίας.

Σύμφωνα με το nypost.com, το 70% των Αμερικανών έχουν απατήσει τους συντρόφους τους ενώ συμμετείχαν σε ξέφρενα πάρτι εργένηδων. Ωστόσο, μια νέα, πιο εξειδικευμένη έρευνα προσπάθησε να μάθει ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να απιστήσουν στα μπάτσελορ πάρτι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η μελέτη αποκάλυψε ότι οι Καρκίνοι αποτελούν τους πιο «παραγωγικούς απατεώνες», καθώς το 79,3% των ερωτηθέντων που ήταν Καρκίνοι παραδέχτηκαν ότι απάτησαν τους συντρόφους τους σε μπάτσελορ πάρτι (36,5% των ανδρών και 42,8% των γυναικών).

Κάποιοι μπορεί να εκπλαγούν από το γεγονός ότι ο μητρικός και ευαίσθητος Καρκίνος αναζητά το καινούργιο, αλλά να θυμάστε ότι αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό ότι δεν ξέρει να βάζει όρια και γενικά είναι επιρρεπής στα μεθύσια. Οι Καρκίνοι επηρεάζονται επίσης εύκολα. Επιπλέον, οι Καρκίνοι είναι χαμηλών τόνων και αγαπούν να αυτοσαμποτάρονται.

Ενώ είναι αλήθεια ότι αγαπούν βαθιά, αν νιώθουν ότι δεν εκτιμώνται ή δεν εκπληρώνονται στην σχέση τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βρουν παρηγοριά, παρέα και να κάνουν σεξ με κάποιον άλλο, ενώ έχουν μηδενικούς ενδοιασμούς στο να δικαιολογήσουν την προδοσία τους ως αυτοφροντίδα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένας άλλος εκπληκτικός απατεώνας είναι ο Ταύρος που ήρθε στη δεύτερη θέση με το 78,6% των ερωτηθέντων Ταύρων να παραδέχεται ότι απάτησε κατά τη διάρκεια μπάτσελορ. Πρόκειται για ένα ζώδιο που παραδοσιακά συνδέεται με την ακλόνητη εμπιστοσύνη, καθώς οι Ταύροι σπάνια βγαίνουν από το σπίτι ή καταβάλλουν την ενέργεια για να απατήσουν. Όταν καταφέρνουν να βρουν το δρόμο τους προς τον έξω κόσμο, αυτό είναι αναμφισβήτητα το ζώδιο του που κυκλοφορεί ελεύθερο και κάνει αταξίες.

Οι Ταύροι είναι διαβόητοι για την παραμονή τους σε σχέσεις πολύ μετά το σημείο της ακμής τους, επομένως οι συντροφικοί ταύροι που πηγαίνουν στα μπάτσελορ πάρτι μπορεί να απατούν κάποιον που έχουν σταματήσει προ πολλού να αγαπούν.

Ζύγος (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός καταλαμβάνει την τρίτη θέση με το 77,5% του ζωδίου να παραδέχεται ότι απατά κατά τη διάρκεια εργένικων πάρτι. Αυτή η κατάταξη είναι λιγότερο σοκαριστική, καθώς το ζώδιο της ζυγαριάς και των ισορροπιών μπήκε επίσης στη λίστα με τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν οποιαδήποτε μέρα.

Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων Ζυγών παραδέχτηκε ότι ο σύντροφός τους δεν έμαθε ποτέ για τις άτακτες συμπεριφορές τους.