Πολλοί το είχαν «μυριστεί» πως δεν ήταν αυθεντικό και αφού τα σχόλια έπεσαν «βροχή» πως ήταν στημένο ήρθε και η παραδοχή από τους υπεύθυνους: Το βίντεο στο TikTok με την απόρριψη γάμου στη Ρώμη που έγινε viral και συγκέντρωσε εκατομμύρια views ήταν τελικά ένα σκετς και όχι… αληθινό.

Στο σχετικό κλιπ με την άτυχη πρόταση γάμου, ένας άνδρας γονατίζει στη Via Condotti της Ρώμης και προσφέρει ένα δαχτυλίδι σε μια γυναίκα που υποτίθεται είναι η σύντροφός του και της ζητάει να τον παντρευτεί. Εκείνη εκπλήσσεται και αντιδρά λέγοντάς του «τι διάολο κάνεις» κι έπειτα πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο και τον ρωτάει αν γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της Ιταλίας. Εκείνος επιμένει να του απαντήσει μ’ ένα ναι ή ένα όχι και τότε η γυναίκα αρνείται την πρόταση.

@herclueless

Good @Cartier has a 30day return policy

♬ original sound – herclueless

Μάλιστα, σε πολλούς χρήστες φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το βίντεο και ανέφεραν πως ήταν ένα κόλπο προκειμένου ο λογαριασμός @herclueless στο TikTok να αποκτήσει φήμη και followers.

Η αποκάλυψη

Ωστόσο, ο χρήστης του λογαριασμού συνέχισε το… τρικ. Αφού το βίντεο έγινε viral ανέφερε σε άλλο ποστάρισμα πως «αν νομίζεις ότι η ζωή σου είναι δύσκολη κάτσε να σε παρατήσουν παραμονή Χριστουγέννων μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους».

@herclueless

Must suck to be that person @herclueless @herclueless

♬ last xmas – kpopvrycs❄️

Τώρα, στο νέο βίντεο γίνεται η αποκάλυψη της ομάδας που σκέφτηκε κι εκτέλεσε το σκετς. «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη δημόσια πρόταση γάμου που τσάντισε 20 εκατομμύρια άτομα», σημειώνεται στην λεζάντα και προστίθεται πως «αν μας ξέρετε δεν γίνεται να μην το περιμένατε».

@herclueless

Don’t be mad but if you know us, you should have seen it coming 😅 @herclueless #proposalvideo#proposalgonewrong#herclueless @herclueless

♬ underneath the tree – c ❣️