Μια γυναίκα ανέβηκε συνολικά 11 φορές τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί υποστηρίζει ότι εθίστηκε από 3 ετών στην ιδέα του γάμου από τις σειρές που έβλεπε στην τηλεόραση όσο ήταν παιδί.

Η 55χρονη Monette Dias μίλησε στην τηλεοπτική σειρά My Life’s a Soap και εξιστόρησε τη ζωή της, που μοιάζει με ταινία. «Ήμουν μόλις 3 ετών, αλλά ήδη ήξερα ότι ήθελα έναν άνδρα να είναι ο ήρωας μου. Προέρχομαι από μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και έμαθα ότι απαγορεύεται το σεξ πριν τον γάμο. Όσο περνούσαν λοιπόν τα χρόνια, ήθελα να κάνω έναν παραμυθένιο γάμο», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την The Sun.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, όταν σε ηλικία 15 ετών πέθανε ο πατέρας της και δημιουργήθηκε ένα κενό στη ζωή της. Έτσι, αναζητήσε τρόπο να το γεμίσει και όταν έγινε 17, γνώρισε τον 19χρονο Steve. Παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο και έμειναν μαζί για 10 χρόνια, αποκτώντας τρία παιδιά. Ωστόσο, στη πορεία χώρισαν, γιατί μεγάλωσαν και κατάλαβαν ότι δεν ταίριαζαν.

Μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον Dean που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ, χώρισαν μετά από ένα χρόνο, επανασυνδέθηκαν, έκανε το παιδί του και μετά από λίγο καιρό τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Έπειτα, ξεκίνησε να παντρεύεται όποιον άντρα δέχονταν να κάνει σχέση μαζί της, μέχρι που πέρασαν τα χρόνια και πέτυχε στο Facebook τον συμμαθητή της Ollie από το Γυμνάσιο.

Άρχισαν να μιλάνε, τού αποκάλυψε την ιστορία της και εκείνος αν και σοκαρισμένος, δέχτηκε να την παντρευτεί. Τότε, άλλαξε η ζωή της, γιατί αποφάσισαν να πάνε σε κατασκήνωση για νεόνυμφους, ώστε να έρθουν πιο κοντά και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες που μπορεί να υπήρχαν.

Έτσι, με την βοήθεια ειδικών μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ότι έκανε γάμους, για να καλύψει το συναισθηματικό κενό της απώλειας του πατέρα της. Ταυτόχρονα, κατάλαβε ότι πάντα χώριζε τους συζύγους της, γιατί δεν ήθελε βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί τους, σε περίπτωση που γίνονταν κάτι κακό και αναγκάζονταν να βιώσει παρόμοια συναισθήματα, όπως όταν έχασε τον πατέρα της.

Τελικά, χώρισε με τον Ollie, έκανε ακόμη έναν αποτυχημένο γάμο και πλέον δηλώνει single. «Τώρα είμαι ξανά single και δεν ψάχνω για τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Πρέπει να έρθει να με βρει, είπε και σημείωσε ότι «μετά από όλα αυτά, δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να παντρευτώ ξανά. Αλλά αν έμαθα κάτι από τους 11 γάμους μου, είναι πως αν παντρευτώ ξανά, ορκίζομαι ότι θα γίνει για να κρατήσει».