Μια Αυστραλή ισχυρίζεται πως έκανε σεξ με περισσότερα από 300 άτομα μέσα σε ένα χρόνο και πως βρήκε την εμπειρία αυτή «ενδυναμωτική». Η Annie Knight, 26, είπε στο «The Kyle and Jackie O Show» ότι κατάφερε ακόμη και να κοιμηθεί με πέντε άτομα σε μια μέρα κατά τη διάρκεια της γεμάτη… διασκέδαση χρονιάς. «Ένιωσα δύναμη μετά», δήλωσε η γυναίκα. «Το σεξ με κάνει να νιώθω καλά. Έχει σκοπό να σε κάνει να νιώθεις καλά» ανέφερε.

Η Knight κοιμάται με άντρες και γυναίκες και είπε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα ότι γνώρισε πολλούς από τους σεξουαλικούς της συντρόφους σε εφαρμογές γνωριμιών. Η ίδια πρόσθεσε πως έχει ένα ρόστερ «τακτικών» συντρόφων στην ταχεία κλήση που καλεί όποτε θέλει για να περάσει καλά… «Όσο πιο “βρώμικο” είναι το σεξ, τόσο το καλύτερο», είπε ενθουσιασμένη.

Η Knight – η οποία έχει ονομαστεί «η πιο σεξουαλικά ενεργή γυναίκα της Αυστραλίας» – πρόσθεσε ότι τίποτα δεν είναι απεριόριστο όσον αφορά τους πειραματισμούς στην κρεβατοκάμαρα, λέγοντας: «Είμαι έτοιμη να δοκιμάσω το οτιδήποτε». Ωστόσο, δεν εντυπωσιάζονται όλοι από τον ενθουσιασμό της Knight για σεξ, με έναν hater να την περιγράφει ως «αηδιαστική», μεταδίδει η New York Post.

Η Knight, η οποία έχει λογαριασμό και στο OnlyFans, απολύθηκε επίσης από τη δουλειά της στο μάρκετινγκ αφού τα αφεντικά αποκάλυψαν τις… δραστηριότητές της στα social. Η λάτρης του σεξ είπε στο «The Kyle and Jackie O Show» ότι δεν υπάρχει έλλειψη kinky περιεχομένου στη σελίδα της καθώς κάνει «σχεδόν τα πάντα» στην κάμερα. Η Knight έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο σε ειδήσεις, αφού μίλησε για την απομάκρυνσή της από τη δουλειά της με… ξεχωριστή έξοδο.

«Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να απολυθώ αν κάποιος έβρισκε τους OnlyFans μου», είπε πρόσφατα στο «SBS Insight». «Υπήρχε μια λίστα με τρεις λόγους για τους οποίους βασικά απολύθηκα», δήλωσε η Knight, λέγοντας ότι ήταν «πολύ αναστατωμένη και πολύ θυμωμένη» από την απόφαση της εταιρείας της.

«Είπαν ότι τους ενημέρωσα ψευδώς ότι είχα μια άλλη επιχείρηση, δεν ζήτησα άδεια από την εταιρεία για να διευθύνω την δευτερεύουσα επιχείρηση και ότι είχα διαδικτυακές πορνογραφικές εικόνες του εαυτού μου που ήταν αντίθετη με τους κανόνες της εταιρείας», δήλωσε.

Ωστόσο, η Knight δεν κοιτάζει πίσω και λέει ότι τώρα κερδίζει περίπου 1.000 δολάρια την ημέρα με το σέξι περιεχόμενό της, το οποίο οι θαυμαστές πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή για να το δουν.