Το ταξίδι με το αεροπλάνο ορισμένες φορές αποτελεί πρόκληση για το προσωπικό, σύμφωνα με αεροσυνοδό, που αποκάλυψε τις πιο αηδιαστικές συνήθειες των επιβατών στη διάρκεια των πτήσεων.

Η αεροσυνοδός Natalie Magee υποστήριξε πως η νούμερο ένα αηδιαστική συνήθεια έχει να κάνει με την προσωπική υγιεινή των ατόμων που χρησιμοποιούν την τουαλέτα. Ανέφερε πως είναι άκρως ενοχλητικό όταν οι επιβάτες δεν πλένουν τα χέρια τους. Υπογράμμισε πως αυτό είναι μέρος της παιδείας τους. Εκτιμά πως έχουν την ίδια συμπεριφορά και στο σπίτι τους.

«Υπάρχουν τόσα πολλά αηδιαστικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Για παράδειγμα, όταν οι άνθρωποι δεν κλείνουν την πόρτα ή αφήνουν ένα χάος τελειώνοντας στο μπάνιο. Επίσης όταν μπορείς να ακούς το καζανάκι αλλά στη συνέχεια δεν ακούς το νερό στο νιπτήρα, τότε ξέρουμε ότι δεν έπλυναν τα χέρια τους», δήλωσε η 42χρονη Magee από το Κολοράντο των ΗΠΑ, της οποίας τα βίντεο στο TikTok έχουν γίνει διάσημα.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν πότε οι επιβάτες δεν έχουν δείξει τη δέουσα επιμέλεια στην τουαλέτα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η υγιεινή των χεριών που ενοχλεί τη Natalie και τους συναδέλφους της στο αεροπλάνο.

Τα παπούτσια

Επιπλέον, σημείωσε, όπως μετέφερε η «New York Post», πως μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες σηκώνονται να πάνε στην τουαλέτα αλλά έχουν βγάλει τα παπούτσια τους. «Σας παρακαλώ, μην βγάζει κανείς τα παπούτσια του ποτέ! Είναι αηδιαστικό».

«Θα μας άρεσε αν οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν τον χώρο στο αεροπλάνο σαν το σπίτι τους και ήταν σωστοί και έδειχναν σεβασμό» λέει η ίδια.

Παλαιότερα η ίδια είχε επισημάνει ότι μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες ατμίζουν στο μπάνιο. Χαρακτήρισε δε, αυτούς τους επιβάτες «ύπουλους καπνιστές». Σε γενικές γραμμές, όπως λέει, οι άνθρωποι έχουν πολύ θράσος όταν πρόκειται να πετάξουν με αεροπλάνο.